אנחנו בני חמש - מזל טוב

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

אנחנו בני חמש - מזל טוב

הודעהעל ידי IVC » ש' יולי 07, 2012 6:48 pm

חברות וחברים .
שני אירועים משמחים לנו החודש , בימים הקרובים ימלאו חמש שנים להקמת אספני הרכב הארצישראליים ( ivc ) , הותיקים ביננו זוכרים את הלך הרוחות ששרר אז ואת הצורך שנוצר להקים גוף כדי לשמר את נושא תקנות אספנות הרכב בישראל , בעקבות מצב שנוצר ושהיה מאוד קרוב לפגיעה אנושה בנושא הנדון , את הפירוט ניתן כמובן לקרוא בפורומים השונים .
היו לנו מספר הצלחות לאורך השנים עם גופים ציבוריים שונים , הצלחנו להחיל את תקנות האספנות על רכבי עבודה , כמו גרר , אמבולנס , כבאיות , ולמעשה כל רכב בקטגורית רכב עבודה .
תרמנו את חלקנו הדל בביטול חשיפת פרטי בעלי הרכב לכל דורש , ועוד פעולות כאלה ואחרות , אני מאחל לכולנו לחמשת השנים הקרובות פעילות שלא תהיה פחותה מהשנים שעברו .
יואר שאנחנו גוף שהרעיון המרכזי שלנו שחזור רכב ישן , עתיק , ובעל ערך הסטורי אשר נע בכבישים בעבר בישראל , רכב אשר שימש לתובלה , להסעות , שיטור , רכב פרטי , אופנועים , ועד לכלי רכב אשר שמשו לפעולות שונות למען עצמאות ישראל .
החודש חל יום האינדיאן העולמי אירוע שמצוין החל משנת 1973 כל שנה בסוף שבוע שלישי של חודש יולי ( השנה התאחר מעט באשמתי ) השנה נציין זאת ברמת הנדיב , במקום תתקיים תצוגה של אופנועי אינדיאן אבל לא רק ואנו מקווים לאירוע רב משתתפים , על אופנועי האינדיאן , יחודם , וההסטוריה שלהם ניתן לקרוא בהרחבה בפורום שלנו , וגם בדף הפייסבוק .
לא אוכל לסיים שורות אלה בלי להודות למספר אנשים אשר תרמו ממרצם ,זמנם , וגם כספם כדי שנוכל להמשיך לקיים הלאה תחביב זה שלנו , לא דירגתי את התודות לפי חשיבות התרומה ואני מקוה שעוד רבים יתמכו במה שאכתוב עכשו.
לי אין ספק שלאירית בורג מגיעה תודה גדולה מאוד , במשך כל השנים אירית השקיעה מאמצים לקיום אירועים , קשר עם חברים , קשר עם גופים כאלה ואחרים , פרסום אירועים שלנו , מכתבים , הכנת חומר, ומה לא ? לאירית אכן מגיעה תודה גדולה .
לרועי צוקרמן אשר פעילותו הברוכה במסגרת הפייסבוק הביאה שמאות אנשים הכירו אותנו ונרשמו כחברים שם , ורועי ממשיך ומפעיל את הדף בהצלחה יתרה , כל הכבוד רועי .
לרועי אפרתי תודה ענקית על שדרוג הפורום המיושן שלנו שקבל פנים שונות לחלוטין ,הכתבות שניתן לקרוא אצלנו ושעוד תהיינה בעתיד , תודה בשם כולנו .
ואחרון אחרון חביב , לחיים סירי אני אפילו לא יודע על מה לא להודות לחיים שכן ידו בכל ( רק חצי מהפתגם ) תומך , עוזר , תמיד מוכן לעזור ( גם לי אישית ) תודה חיים .
אני רוצה לאחל בשם כולנו הנאה רבה מאירועי יום האינדיאן . - זאב
תמונה
אספני כלי הרכב הארצישראלים

דוא"ל לפניות:
ivc0707@gmail.com
סמל אישי של המשתמש
IVC
אספני כלי הרכב הארצישראלים

Re: אנחנו בני חמש - מזל טוב

הודעהעל ידי AKICHU » ג' יולי 10, 2012 9:37 am

il_fullxfull.340466675.jpg

טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי Union Jack » ג' יולי 10, 2012 8:13 pm

מזלטוב :D
סמל אישי של המשתמש
Union Jack

הודעהעל ידי israelivespa » ג' יולי 10, 2012 8:52 pm

זאב, אירית, חיים רועי ורועי,
מזל טוב לרגל יום הולדת ה5 לIVC, אנו סמוכים ובטוחים שתמשיכו הלאה במלאכת הקודש שאתם עושים לקידום התחביב המשותף שלנו ואנו גאים לעמוד לצידכם!
נתראה ביום האינדיאן,
אורן ואלעד,
מועדון הווספות הישראלי.
יו"ר מועדון הווספות הישראלי
"Get around better- travel Lambretta"
israelivespa

הודעהעל ידי shahaf » ה' יולי 12, 2012 2:36 pm

צרור ברכות ליום ההולדת.
מאחל לכם עוד שנים רבות וטובות של עשייה למען כלל אספני הרכב בארץ.
עלו והצליחו !
שחף שושני (שלמעשה מכיר רק את זאב, וזאת מביקור שערכתי אצלו לפני שנים רבות).
shahaf

הודעהעל ידי idandan » א' יולי 22, 2012 5:24 pm

מזל טוב!!!
idandan

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים