חברות וחברים .
שני אירועים משמחים לנו החודש , בימים הקרובים ימלאו חמש שנים להקמת אספני הרכב הארצישראליים ( ivc ) , הותיקים ביננו זוכרים את הלך הרוחות ששרר אז ואת הצורך שנוצר להקים גוף כדי לשמר את נושא תקנות אספנות הרכב בישראל , בעקבות מצב שנוצר ושהיה מאוד קרוב לפגיעה אנושה בנושא הנדון , את הפירוט ניתן כמובן לקרוא בפורומים השונים .
היו לנו מספר הצלחות לאורך השנים עם גופים ציבוריים שונים , הצלחנו להחיל את תקנות האספנות על רכבי עבודה , כמו גרר , אמבולנס , כבאיות , ולמעשה כל רכב בקטגורית רכב עבודה .
תרמנו את חלקנו הדל בביטול חשיפת פרטי בעלי הרכב לכל דורש , ועוד פעולות כאלה ואחרות , אני מאחל לכולנו לחמשת השנים הקרובות פעילות שלא תהיה פחותה מהשנים שעברו .
יואר שאנחנו גוף שהרעיון המרכזי שלנו שחזור רכב ישן , עתיק , ובעל ערך הסטורי אשר נע בכבישים בעבר בישראל , רכב אשר שימש לתובלה , להסעות , שיטור , רכב פרטי , אופנועים , ועד לכלי רכב אשר שמשו לפעולות שונות למען עצמאות ישראל .
החודש חל יום האינדיאן העולמי אירוע שמצוין החל משנת 1973 כל שנה בסוף שבוע שלישי של חודש יולי ( השנה התאחר מעט באשמתי ) השנה נציין זאת ברמת הנדיב , במקום תתקיים תצוגה של אופנועי אינדיאן אבל לא רק ואנו מקווים לאירוע רב משתתפים , על אופנועי האינדיאן , יחודם , וההסטוריה שלהם ניתן לקרוא בהרחבה בפורום שלנו , וגם בדף הפייסבוק .
לא אוכל לסיים שורות אלה בלי להודות למספר אנשים אשר תרמו ממרצם ,זמנם , וגם כספם כדי שנוכל להמשיך לקיים הלאה תחביב זה שלנו , לא דירגתי את התודות לפי חשיבות התרומה ואני מקוה שעוד רבים יתמכו במה שאכתוב עכשו.
לי אין ספק שלאירית בורג מגיעה תודה גדולה מאוד , במשך כל השנים אירית השקיעה מאמצים לקיום אירועים , קשר עם חברים , קשר עם גופים כאלה ואחרים , פרסום אירועים שלנו , מכתבים , הכנת חומר, ומה לא ? לאירית אכן מגיעה תודה גדולה .
לרועי צוקרמן אשר פעילותו הברוכה במסגרת הפייסבוק הביאה שמאות אנשים הכירו אותנו ונרשמו כחברים שם , ורועי ממשיך ומפעיל את הדף בהצלחה יתרה , כל הכבוד רועי .
לרועי אפרתי תודה ענקית על שדרוג הפורום המיושן שלנו שקבל פנים שונות לחלוטין ,הכתבות שניתן לקרוא אצלנו ושעוד תהיינה בעתיד , תודה בשם כולנו .
ואחרון אחרון חביב , לחיים סירי אני אפילו לא יודע על מה לא להודות לחיים שכן ידו בכל ( רק חצי מהפתגם ) תומך , עוזר , תמיד מוכן לעזור ( גם לי אישית ) תודה חיים .
אני רוצה לאחל בשם כולנו הנאה רבה מאירועי יום האינדיאן . - זאב