חשד: ייבא רכבי אספנות במסווה של גרוטאות - והתחמק מתשלום מסים

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

Re: חשד: ייבא רכבי אספנות במסווה של גרוטאות - והתחמק מתשלום מסים

הודעהעל ידי kobyiso » ש' נובמבר 28, 2009 11:58 am

רנצ'וק כתב:
kobyiso כתב:דווקא נראה שאתה באת פה לסגור חשבון אישי...
אני חושב שלך ולעוד כמה פה יש תיסמונת אנאלית בנוגע לחמייש ולהכפשות נגדם או עד כמה הפורום הזה הוא במה נגדם
בנתיים זאב שמוביל את IVC ומבחינתי בן אדם אדיר אומר בכל הזדמנות

"הם לא מעניינים אותי"

קובי,
אני האחרון שבא לסגור חשבונות ובטח חשבונות אישיים.
אתה מופיע לך בכל שרשור ולא משנה באיזה פורום מתנהל, שבו קיימת מחלוקת מסויימת או ריב, כנראה לאור קריאה, ומתקיף אנשים ,שלעיתים אינך מכיר כלל, בשפה בוטה ונמוכה. אותי לא תצליח לגרור למלחמות אגו של מי שמפעיל אותך.
ולגבי זאב, כפי שציינת, מדובר באדם אדיר מזן נדיר שאכן טען וטוען שמועדון החמש אינם מעניינים אותו, אך כאן לא מדובר בזאב.

תקשיב חבוב... אותי אף אחד לא מפעיל אני אנרכיסט אני עושה מה שבא לי איך שבא לי ואני אפוצץ מה שבא לי
אם יש משהו שאני שונא זה לאטחים מתחסדים שחיים בסרט,אתה יודע מה בדיוק כמוך.
אני יכול לכתוב בשפה הגבוה והמתיפיפת שלכם אבל אני בוחר שלא למה?
כי אף אחד לא מדבר באמת ככה,זה שסידרו אותך ועוד רוב הלאטחים בפורום אחר והכניסו לכם חוקן ומקל בתחת שתדברו כמו לייטאחים עלי זה לא מקובל לא עלי ולא על חברי.
שפה נמוכה סבבה,בוטה סבבה, תודה רבה.
לגרור אותך כבר גררתי ...השלב הבא זה לגרור אותך לגהנום...
אז STFU
בזמן שאין לך מושג עם מי אתה מדבר.

אה
וזה ממני אליך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
kobyiso

Re: חשד: ייבא רכבי אספנות במסווה של גרוטאות - והתחמק מתשלום מסים

הודעהעל ידי zeev » ש' נובמבר 28, 2009 12:09 pm

חברות וחברים .
חשבתי לתומי שממרומי גילי המופלג אני כבר יודע הכל על האופי האנושי , מסתבר שלא כך הוא , לא בטוח שארצה ללמוד עוד מעל גבי פורום זה אשר גלש לתחומים לא חיוביים לנו , אם אתייחס כאן לכל אחד אכתוב עד מחר בבוקר .
אני רוצה לציין שוב למי שעדיין לא הפנים זאת , ivc לא הוקם לצרכי דיון בוקר וערב בענייני מועדון החמש , לרובנו אין עניין בו ואת חברותנו שם בעבר לא בטלו אלא עזבנו מרצוננו , מי שמועדון החמש מעניין אותו מאוד יגיש בקשה רשמית לחזור או להצטרף לשם ואני מקוה שיתקבל בברכה .
השרשור הזה הגיע לסיומו הבלתי מוצלח , ואני "מתכבד" לנעול אותו , המשך הדיונים יתנהלו במידת הצורך בהודעות פרטיות או בטלפון , אנחנו מאוד ליברליים אבל יש גבול כמה נזק נוכל לספוג.
ברכת שבת שלום לכולם - זאב
zeev
צוות הניהול

הקודם

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים