האם חברות המועדון החמש היא סתירה לחברות ב-IVC?

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעהעל ידי השושנים » ו' אוגוסט 07, 2009 8:56 am

ממש...

מה עושה חבר בשני המועדונים, שרוצה לעשות השקה במועדון החמש, ולצרף את חבריו
מה-IVC?

בואו לא ניתמם, הרבה דם רע זרם בין המועדונים, ומה שמניע כרגע את המועדונים זה מאבקי
כוחות, משחקי כבוד, ופוליטיקה.

ה-IVC הוא האופוזציה של מועדון החמש, ומי שיושב באופזציה לא יכול לשבת גם במקום אחר!

האפשרויות היום, מתחלקות לכך שאם אתה לא איתנו אתה נגדינו!!! מצד שני המועדונים.

שני המועדונים במסלול התנגשות, זהי רק שאלה של זמן שזה יקרה
, לא ברור אם כל מי שנירשם ל-IVC
יעמוד שם גם ברגע האמת, ולא ברור גם אם כל מי שחבר מועדון החמש נימצא שם
מהסיבות הנכונות.

נכון להיום הפילוג יצר מחנות פוליטיים שפוגעים באספנות בישראל, למרות כל הכוונות הטובות.

הביקורת שלי מתחלקת בין שני המועדונים והמועדון הגדול מבין השנים זוכה לקצת יותר מטחי
זעם ממני,

שניהם אגב מפספסים את המטרות בגדול!

מי שמחפש לחם ושעשונים, יכול לנתר ולדלג בין המועדונים בסבבה.
מי שמחפש מהות מאוכזב משניהם!

האם לוותר על ה-IVC לטובת מועדון אחר?
תלוי את מי ששואלים, הכוונות המקוריות טובות ואפילו מצויינות, דרך הביצוע לוקה בחסר...
מה יוליד יום? - "משחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים!"
נכון להיום שניהם לא עונים על הצרכים שלי, וכניראה גם על של אחרים.

אין מקום לקדושים מעונים בתחום, ואין מקום למחנאות, ריבוי מועדונים מחליש את היכולות
להתמודדות מול הכוחות האמיתיים שפועלים נגדינו, במקרה של מצוקה הרי ברור שכל הכוחות יתאחדו למחנה אחד, למאבק אז מה הקטע,
מי נתן למישהו מונופול על האמת או על דרך הפעולה?

ואם מישהו מצליח להפריד בין חברים לסכסך ולתקוע מקלות אחד בגלגלים של השני הרי
שהוא רק פוגע.

מי קובע מי צודק יותר, או מי צדקני יותר?

בשני המחנות ישנם אנשים חשובים ויקרים שבטוחים שהם עושים הכל למען האספנות
בישראל, שינהם מוכנים ללכת עם הצדק הזה עד הסוף. זה בסדר ואולי גם נכון, הבעייה שאנו משאירים מאחור רבים וטובים.

זאב ואירית הם אנשים שאני מעריך יותר מהרבה אחרים וכל אחד בתחומו הוא תול"ר אמיתי!

המצב היום גרם לכך שאנו מרוחקים יותר מתמיד וללא סיבה אמיתית, אז אני לא יודע מה עם אחרים
אני אישית הפסדתי הרבה, מהמחנאות הזו!!!
ותחשבו על זה - רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » ו' אוגוסט 07, 2009 9:23 am

רן ידידי אין ממש סיבה לזעם הנשפך....

לעניין אירוע ההשקה בירושלים - הפיתרון הפשוט היה מונח לרגליכם, משמע להצהיר מראש שמדובר בהשקה פרטית של אדם פרטי שלא תחת אף כובע וללא נאומים חוצי לב של אף אחד שאינו בעל הטקס....אבל בחרתם (יותר נכון יוני החליט) שהוא מעדיף השקה מטעם מאן דהוא....זו זכותו ואין להלין על איש!!

לעניין שאר הנושאים שפירטת - IVC הוא גוף שמרבית המצטרפים אליו הבינו מדוע הוא נוצר ועל מה עקרונותיו מבוססים. דעות יש הרבה, ואיך אומר הפיתגם (האנטישימי???) היכן שיש 3 יהודים יש 4 דעות.
בכל מקרה אנו לא נוצרנו בכדי להתחרות בשום גוף, ואין צורך לחזור על ההיסטוריה ורק נציין כי להיות תלוי בנציגים שאין אתה סומך עליהם ועל "דמוקרטיה" רעועה שתשמור על זכויותינו כאספנים - הוכח ככשלון צורב.
זו הסיבה המקורית שהחלטנו לשמור על זכויות האספנים ע"י נציגי אספני שמחזיקים ברכבים רבים ורואים בזכות והיכולת להשמיש כל אחד מהם בכל עת את אחד מעקרונותינו החשובים.

אני ממש לא רואה "עין בעין" את הפגיעה באספנות עקב ריבוי הגופים....זוהי למעשה תיאוריה המופצת ע"י ידי אנשים מאד מסויימים שמרגישים כי כוחם נחלש....
נהפוך הוא כמו בדמוקרטיה ראוי שתהיה ביקורת אמיתית ובזמן אמת על כל התנהלות "מטעם" האספנים בארץ כנגד הרשויות.

אני בהחלט לא מסכים עם קביעתך כי אין מקום להיות חבר או משתתף בשני הגופים גם יחד, המטרות אינן סותרות (בכל מקרה בשלב זה) וכל אחד יכול לבחור להיכן שהוא רוצה להגיע ומתי שהוא רוצה להגיע.

אתה מציין כי IVC אינו עונה על צרכיך כאספן - ראשית עלי להביע את צערי על כך, במיוחד עקב העובדה שמעולם....אבל מעולם לא הגעת לאף אירוע שלנו. שנית, נא פרט למה אנו לא עונים על צרכיך ....ובכל מקרה יותר מפעם אחת הוצע לך להיות פעיל ואף שותף להחלטות.

אני גם חשוף לשמועות שרצות, וגם כאלו הנוגעות לחברים לשעבר ב-IVC שעושים בימים אלו ככל העולה בידם בכדי לפגוע ב-IVC לרבות הפצת שמועות והתרסה.

בכל מקרה אני מקווה כי תמצא את מקומך בסופו של דבר ותרגיש בנוח עם התחביב תחת איזושהיא מסגרת מתאימה (כמו שאני מצאתי לאחר זמן רב).
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 8:35 am

ירון פ. כתב:רן ידידי אין ממש סיבה לזעם הנשפך....אני לא זועם אני מ-ת-ו-ס-כ-ל יש הבדל!

לעניין אירוע ההשקה בירושלים - הפיתרון הפשוט היה מונח לרגליכם, משמע להצהיר מראש שמדובר בהשקה פרטית של אדם פרטי שלא תחת אף כובע וללא נאומים חוצי לב של אף אחד שאינו בעל הטקס....אבל בחרתם (יותר נכון יוני החליט) שהוא מעדיף השקה מטעם מאן דהוא....זו זכותו ואין להלין על איש!! בפעם האחרונה ההשקה היא א-ח-ת מהארועים שיהיו תחת חסותינו ביום שישי!
לעניין שאר הנושאים שפירטת - IVC הוא גוף שמרבית המצטרפים אליו הבינו מדוע הוא נוצר ועל מה עקרונותיו מבוססים. דעות יש הרבה, ואיך אומר הפיתגם (האנטישימי???) היכן שיש 3 יהודים יש 4 דעות.
בכל מקרה אנו לא נוצרנו בכדי להתחרות בשום גוף, ואין צורך לחזור על ההיסטוריה ורק נציין כי להיות תלוי בנציגים שאין אתה סומך עליהם ועל "דמוקרטיה" רעועה שתשמור על זכויותינו כאספנים - הוכח ככשלון צורב. מי נחשב אספן ומה הם זכויותיו?זו הסיבה המקורית שהחלטנו לשמור על זכויות האספנים ע"י נציגי אספני שמחזיקים ברכבים רבים ורואים בזכות והיכולת להשמיש כל אחד מהם בכל עת את אחד מעקרונותינו החשובים. ואם תיפגע בדרך זכותו של מחזיק רכב בודד, או רק שלושה רכבים?
אני ממש לא רואה "עין בעין" את הפגיעה באספנות עקב ריבוי הגופים....זוהי למעשה תיאוריה המופצת ע"י ידי אנשים מאד מסויימים שמרגישים כי כוחם נחלש....ואם יהיו שני קולות הפונים לשילטונות כל קול שר אופריה אחרת מה אז? מי שישתין רחוק יותר?נהפוך הוא כמו בדמוקרטיה ראוי שתהיה ביקורת אמיתית ובזמן אמת על כל התנהלות "מטעם" האספנים בארץ כנגד הרשויות. בקרה בבקשה סבבה, ומה עם תקנה שתטיב לכאורה עם האספנים אבל תיצור בעיות אחרות, מי ידבר אז (טסט אחד בשנה, ביטול 7-9 ומתן אזרח למופת לבעל רכב אספנות?)
אני בהחלט לא מסכים עם קביעתך כי אין מקום להיות חבר או משתתף בשני הגופים גם יחד, המטרות אינן סותרות (בכל מקרה בשלב זה) וכל אחד יכול לבחור להיכן שהוא רוצה להגיע ומתי שהוא רוצה להגיע.מי מבטיח לך כל האינטרסים במועדון (כל מועדון) באמת נשמרים?אתה מציין כי IVC אינו עונה על צרכיך כאספן - ראשית עלי להביע את צערי על כך, במיוחד עקב העובדה שמעולם....אבל מעולם לא הגעת לאף אירוע שלנו. שנית, נא פרט למה אנו לא עונים על צרכיך ....ובכל מקרה יותר מפעם אחת הוצע לך להיות פעיל ואף שותף להחלטות. לא הגעתי מסיבות שונות ומשונות לא זה העניין כי אין בעצם הופעתי או העדרותי להגיד דבר על האופן בו אני רואה את הדברים אלה רק ובמיוחד על האפשרות התנועה שלי או יכולת ההגעה שלי לאירוע כל הרואה בכך פרוש אחר טועה ומטעה!!!
אני גם חשוף לשמועות שרצות, וגם כאלו הנוגעות לחברים לשעבר ב-IVC שעושים בימים אלו ככל העולה בידם בכדי לפגוע ב-IVC לרבות הפצת שמועות והתרסה.אני לא מתעסק בשמועות רכילויות וכד', ניחנתי ביכולות מוגבלות, אבל קצת מראיית הנולד וקצת מיכולת ההבנה על הכוחות המשפעים יש לי ואני חושב ואני מסייג זאת אבל...שאתה טועה בעצם אי הופעתכם המוצהרת לאירוע בירושלים
זו טעות טקטית אבל זה העניין שלכם-גם אם לא הייתי אחד ממארגני האירוע הייתי ממליץ לכם להופיע כגוף, אי התיצבותכם לאירוע מבדלת אתכם משאר המועדונים ולא בהכרח לטובה, לפחות ככה תתפסו בתודעה הכללית!

בכל מקרה אני מקווה כי תמצא את מקומך בסופו של דבר ותרגיש בנוח עם התחביב תחת איזושהיא מסגרת מתאימה (כמו שאני מצאתי לאחר זמן רב).
מקומי ברור וידוע ואני מקווה להשפיע הייטב על התרבות המוטורית בארץ מדובר בתהליך קשה וארוך אבל הוא יגע בכולם
טביעת האצבע שלי תורגש בקרוב, אני ב-כ-ו-נ-ה נימנע משיוך כלשהו על מנת שאיש לא יוכל
לטרפד אותי במסגרת השייכות לאירגון כזה או אחר במילים אחרות אני אדון לעצמי!

שים לב להערות בגוף ההודעה!

אשמח לראותכם איתנו בשפע האירועים המתוכננים קולכם צריך ואמור להישמע, ואם בחרתם אחרת ליבי תמיד איתכם-רן
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' אוגוסט 08, 2009 9:38 am

היות ודיון ראוי לפנינו אשיב לך בנקודות -

רן....אם היתה ההשקה בחסות IVC האם גופים אחרים (של אספני רכב כוונתי) מגיעים אליה ללא הזמנה מפורשת?? והאם חלקם היה מגיע גם אחרי הזמנה מפורשת? (יש פתגם שאומר מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך) אתה יכול לצייר את מכלול האירוע כפי שתחפוץ ואם תזמין אותנו לאירוע שאינו בחסות גוף כלשהוא או לחילופין שהגוף הנ"ל הזמין אותנו באופן רישמי נשקול להגיע.

מיהו אספן - אספן הוא אחד שהחליט שהוא כזה. ההגדרה העצמית היא שקובעת ופחות מה האחר חושב. בכל מקרה זכותם של כל מי שמגדירים את עצמם כאספנים להתאגד ולפעול לטובת זכויותיהם.

אם תיפגע בדרך זכותו של מחזיק רכב בודד, או רק שלושה רכבים? - כבר כיום ישנם אנשים הדורשים בתוקף לבטל את מגבלות שעות התנועה או אפשרות לבטל את סטטוס האספנות כראות עיניהם. והם רואים בתקנות הקיימות פגיעה בזכויותיהם. אני לא רוצה לחזור ולהבהיר את הבעייה בביטול ההגבלות - רק נזכיר כי הסיכון הביטוחי של רכבים אלו יעלה את הביטוח שלהם במאות אחוזים. לדוגמא - כיום רכב בעל ABS ושתי כריות אוויר מקבל הנחה בביטוח החובה לעומת אחד שלא מותקנים בו האלמנטים הבטיחותיים הנ"ל (דוגמא מצויינת לסיכון הביטוחי היא ביטוח החובה של אופנועים).

במידה ויהיו מספר קולות הפונים לרשויות ? כל עוד אין סתירה בין האינטרסים, אזי לא תהייה בעייה. במידה ותהייה סתירה אני אישית מעדיף שהרשויות לא יעשו דבר....אבל אם לא יהא כן
:? אזי אין ספק שהפוליטיקה והקשרים יתנו את הטון. וזו בדיוק הסיבה שלשמה התאגדנו.

ביטול 7-9 לא ייטיב עם האספנים. אנו נתנגד לכך בכל תוקף. ויש מספר אופציות כיצד לפעול......

לעניין שמירת האינטרסים - כל גוף עומד על זכויות הרשומים/חברים בו, לשם כך יש פעילים שעוסקים בכך.

רן - לעניין ההופעה שלנו - כבר טחנו את העניין עד דק - הסברנו את אי הנוחות ואת חוסר הרצון. ואלו כשלעצמם מספיקים. גם הסברנו והבארנו כי ישנם אופציות לשינוי המצב ....אבל אתה/אתם מתעקשים.

בכל מקרה אני מקווה ומעריך שהתפיסה שלנו בתודעה הכללית תגזר מנאמנותנו ויושרנו לחברים/רשומים ומיכולתנו לעמוד על עמדתנו וזכויותינו... ואני מקווה שגם אתה תרגיש כך בעתיד

איך סבתא שלי היתה אומרת - "נו שויין".
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי AKICHU » ש' אוגוסט 08, 2009 10:22 am

רן
רבק אתה עם המלל האינסופי שלך, אני דיסלקטית וקשה לי לעקוב אחרי כל הנכתב על ידך, בשבילי אני רק חשה את התיסכול כל השאר בלה בלה בלה.
גם אני בדיעה שאם מועדון החמש הייה מוציא הזמנה רשמית הינו שוקלים אולי אחרת.

מועדון החמש לא מכיר בנו בהחלטה רשמית של הוועד שלו בדיוק כמו שהוחלט לא להכיר בך.

ומילת התיחסות אחת לגבי ההתנהלות מול הרשויות - כמו שנאמר לך ע"י ירון - אנחנו ישנים בלילה טוב מאד!!! ובכל מקום שנדרש נהייה שם כפי שהיינו בכמה פעמים בשבועים האחרונים.

לגבי שיוך המפגש הירושלמי - מותר לך גם להתחרט ולעשות 180 מעלות - אם מר חן פרחי עשה את זה למה לא אתה? אמנם תירץ את זה במשהו שקשור לחמורים משהו שנון ביותר....
בכל מקרה להלן ציטוט של צביקה איש הקרבורטורים בפורום CF שמשום מה לא זכה להתיחסות שלך בתגובה המפורטת שלך אחריו - דבר שכל כך לא אופיני לך שהרי אתה מגיב ובאריכות לכל ענין שקשור או לא אליך

"שלום רב !
משום מה אני, לא רואה בתמונות, את רן שושני , האיש הרוח והחיה , שמאחורי הקמת הסניף הירושלמי של מועדון ה5, בירושלים, ובפאב טוביה.
בברכה
צביקה."

חוסר ההתיחסות מהווה אישור, אז עשה לנו ולך טובה והייה שלם עם הבחירה שלך אתה עדיין תשאר חבר טוב לפחות שלי - נכון שחבר טוב אחר שלי בחר גם בדרך הלא כנה להתנהל, בכל מקרה אני מגדירה את זה בדפקט אישיותי מזערי בלתי מזיק ובקיצור דאמב) - לא כל חברי מושלמים
אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך ש' אוגוסט 08, 2009 11:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי חן פרחי » ש' אוגוסט 08, 2009 10:53 am

אני רק מבקש דבר אחד - אותי תוציאי מהוויכוחים שלך.
כפי שאני לא מזכיר אותך ב CF, כך גם אל תזכירי אותי.
סה טו.
סמל אישי של המשתמש
חן פרחי

הודעהעל ידי AKICHU » ש' אוגוסט 08, 2009 11:02 am

אתה בכלל לא בעמדת לדרוש חן, אני אעשה מה שאני רוצה, איך שאני רוצה מתי שאני רוצה ואיפה שאני רוצה, ובעברית פשוטה לך חפש את החברים שלך (לא ברור איפה יש אבל בכל זאת)
אתה יכול להזכיר אותי - ורק שיהייה ברור אני יודעת בדיוק איפה ומתי אתה משרבב אותי בסיפורי הבדיות שלך וזה קורה בכל מקום שרק אפשרי - נחום קבל בקשה מאד ברורה שלי להפסיק אותך
בכל אופן לא אמרת שלא תגיב פה יותר? עוד מילה שלך מני רבות שאתה שובר- אם בכלל יש כזאת?
אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך א' אוגוסט 09, 2009 1:57 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' אוגוסט 08, 2009 11:04 am

האמת שאין צורך להגיע לרמות אישיות. סה"כ עד כה שמרנו בשירשור הנוכחי על רמה נאותה שלא נגעה לעניינים אישיים.

סה"כ דעתי בעניין התגובות האחרונות.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 11:27 am

AKICHU כתב:רן
רבק אתה עם המלל האינסופי שלך, אני דיסלקטית וקשה לי לעקוב אחרי כל הנכתב על ידך, בשבילי אני רק חשה את התיסכול כל השאר בלה בלה בלה.
גם אני בדיעה שאם מועדון החמש הייה מוציא הזמנה רשמית הינו שוקלים אולי אחרת.

ומילת התיחסות אחת לגבי ההתנהלות מול הרשויות - כמו שנאמר לך ע"י ירון - אנחנו ישנים בלילה טוב מאד!!! ובכל מקום שנדרש נהייה שם כפי שהיינו בכמה פעמים בשבועים האחרונים.

לגבי שיוך המפגש הירושלמי - מותר לך גם להתחרט ולעשות 180 מעלות - אם מר חן פרחי עשה את זה למה לא אתה? אמנם תירץ את זה במשהו שקשור לחמורים משהו שנון ביותר....
בכל מקרה להלן ציטוט של צביקה איש הקרבורטורים בפורום CF שמשום מה לא זכה להתיחסות שלך בתגובה המפורטת שלך אחריו - דבר שכל כך לא אופיני לך שהרי אתה מגיב ובאריכות לכל ענין שקשור או לא אליך

תודה אירית על האמון והמחמאות ממך ציפית ליותר-רן

"שלום רב !
משום מה אני, לא רואה בתמונות, את רן שושני , האיש הרוח והחיה , שמאחורי הקמת הסניף הירושלמי של מועדון ה5, בירושלים, ובפאב טוביה.
בברכה
צביקה."

חוסר ההתיחסות מהווה אישור, אז עשה לנו ולך טובה והייה שלם עם הבחירה שלך אתה עדיין תשאר חבר טוב לפחות שלי - נכון שחבר טוב אחר שלי בחר גם בדרך הלא כנה להתנהל, בכל מקרה אני מגדירה את זה בדפקט אישיותי לא מזיק - לא כל חברי מושלמים
אירית
נערך לאחרונה על ידי השושנים בתאריך ש' אוגוסט 08, 2009 11:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 11:33 am

ירון פ. כתב:היות ודיון ראוי לפנינו אשיב לך בנקודות -

רן....אם היתה ההשקה בחסות IVC האם גופים אחרים (של אספני רכב כוונתי) מגיעים אליה ללא הזמנה מפורשת?? והאם חלקם היה מגיע גם אחרי הזמנה מפורשת? (יש פתגם שאומר מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך) אתה יכול לצייר את מכלול האירוע כפי שתחפוץ ואם תזמין אותנו לאירוע שאינו בחסות גוף כלשהוא או לחילופין שהגוף הנ"ל הזמין אותנו באופן רישמי נשקול להגיע. אני המארח גם את מועדון החמש והאירוע היחידי שמנוהל על ידם הוא ההשקה!
מיהו אספן - אספן הוא אחד שהחליט שהוא כזה. ההגדרה העצמית היא שקובעת ופחות מה האחר חושב. בכל מקרה זכותם של כל מי שמגדירים את עצמם כאספנים להתאגד ולפעול לטובת זכויותיהם. - מצטער ירון האינטרס שלך שונה משלי ושונה מש גאנה, ששונה משל רנצ'וק, אז מי יקבע מה האינטרס?
אם תיפגע בדרך זכותו של מחזיק רכב בודד, או רק שלושה רכבים? - כבר כיום ישנם אנשים הדורשים בתוקף לבטל את מגבלות שעות התנועה או אפשרות לבטל את סטטוס האספנות כראות עיניהם. והם רואים בתקנות הקיימות פגיעה בזכויותיהם. אני לא רוצה לחזור ולהבהיר את הבעייה בביטול ההגבלות - רק נזכיר כי הסיכון הביטוחי של רכבים אלו יעלה את הביטוח שלהם במאות אחוזים. לדוגמא - כיום רכב בעל ABS ושתי כריות אוויר מקבל הנחה בביטוח החובה לעומת אחד שלא מותקנים בו האלמנטים הבטיחותיים הנ"ל (דוגמא מצויינת לסיכון הביטוחי היא ביטוח החובה של אופנועים). בדיוק הבעייה שריבוי המצטרפים לתחביב מעלה גם את כמות האינטרסים השונה איך תילחם בכולם?
במידה ויהיו מספר קולות הפונים לרשויות ? כל עוד אין סתירה בין האינטרסים, אזי לא תהייה בעייה. במידה ותהייה סתירה אני אישית מעדיף שהרשויות לא יעשו דבר....אבל אם לא יהא כן
:? אזי אין ספק שהפוליטיקה והקשרים יתנו את הטון. וזו בדיוק הסיבה שלשמה התאגדנו.
העניין שלא לעולם חוסן ותמיד יהיה מישהו שמשתין קצת רחוק יותר....

ביטול 7-9 לא ייטיב עם האספנים. אנו נתנגד לכך בכל תוקף. ויש מספר אופציות כיצד לפעול......

לעניין שמירת האינטרסים - כל גוף עומד על זכויות הרשומים/חברים בו, לשם כך יש פעילים שעוסקים בכך.

רן - לעניין ההופעה שלנו - כבר טחנו את העניין עד דק - הסברנו את אי הנוחות ואת חוסר הרצון. ואלו כשלעצמם מספיקים. גם הסברנו והבארנו כי ישנם אופציות לשינוי המצב ....אבל אתה/אתם מתעקשים. אני את שלי אמרתי ואני לא מתכוון להוסיף מעבר המבין יבין!בכל מקרה אני מקווה ומעריך שהתפיסה שלנו בתודעה הכללית תגזר מנאמנותנו ויושרנו לחברים/רשומים ומיכולתנו לעמוד על עמדתנו וזכויותינו... ואני מקווה שגם אתה תרגיש כך בעתיד

איך סבתא שלי היתה אומרת - "נו שויין".
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 11:35 am

אגב אירית גם מדינות ערב לא מכירות במדינת ישראל, ולי זה נישמע כמו אוי יויי יויי.....
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי AKICHU » ש' אוגוסט 08, 2009 11:42 am

רן
צ'טערת לא ממש הבנת את המסר קרא שוב
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי השושנים » ש' אוגוסט 08, 2009 11:47 am

השושנים כתב:
AKICHU כתב:רן
גם אני בדיעה שאם מועדון החמש הייה מוציא הזמנה רשמית הינו שוקלים אולי אחרת.[b]לא אני מנהל מו"מ מול מועדון החמש!

אז מה?

סבבה גם תושבי פומפי לפני התפרצות הווזוב...

לגבי שיוך המפגש הירושלמי - מותר לך גם להתחרט ולעשות 180 מעלות תודה שהסבת את תשומת ליבי תוקן מיידי - אם מר חן פרחי עשה את זה למה לא אתה? אמנם תירץ את זה במשהו שקשור לחמורים משהו שנון ביותר....
בכל מקרה להלן ציטוט של צביקה איש הקרבורטורים בפורום CF שמשום מה לא זכה להתיחסות שלך בתגובה המפורטת שלך אחריו - דבר שכל כך לא אופיני לך שהרי אתה מגיב ובאריכות לכל ענין שקשור או לא אליך[/b]

תודה אירית על האמון והמחמאות ממך ציפית ליותר-רן

"שלום רב !
בברכה
צביקה."

אני לא אחראי על התובנות של אף אחד מקוראי הפורום!

חוסר ההתיחסות מהווה אישור, לא על של[b]שוב אני לא אחראי על התובנות של [b]אף אחד גם לא שלך ! אז עשה לנו ולך טובה והייה שלם עם הבחירה שלך אתה עדיין תשאר חבר טוב לפחות שלי - נכון שחבר טוב אחר שלי בחר גם בדרך הלא כנה להתנהל, בכל מקרה אני מגדירה את זה בדפקט אישיותי לא מזיק - לא כל חברי מושלמים
אירית[/b]
סמל אישי של המשתמש
השושנים

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' אוגוסט 08, 2009 12:05 pm

רן אני מתקשה עם הציטוטים בתוך הציטוטים (כנראה העדר אינטליגנציה מספקת :lol: ) אבל אנסה לענות במסודר -

אתה ממשיך להתעקש שהאירוע מחולק לחלקים בניהול שונה....יופי תפרק אותו לימים נפרדים ובא ציון לגואל. כך איש לא ירגיש שאינו נמצא היכן ומתי שאינו רוצה להימצא...אבל כבר ניתחנו זאת מספיק והותר.

לגבי קביעת האינטרס - מי שפועל משפיע!!! אני מקווה שאתה מכיר את המושג. בכל מקרה IVC יעמוד על האינטרסים של חבריו (ויקבע מה נראה חשוב או לא). לא הבטחנו לעמוד על אינטרסים אחרים. ומי שיחפוץ יתאגד ויפעל - זה מותר ואף רצוי. מקווה שקיבלת תשובה מספקת בנושא זה.

"בדיוק הבעייה שריבוי המצטרפים לתחביב מעלה גם את כמות האינטרסים השונה איך תילחם בכולם?" ובכן אני לא מתכוון להלחם באיש. אנו נגן על עקרונותינו. נעשה ככל יכולתנו. ולא...לא הבטחנו שנצליח ...הבטחנו שנעשה את מירב יכולתינו - מי שמבטיח להצליח תמיד, משלה את עצמו ואת האחרים.

"העניין שלא לעולם חוסן ותמיד יהיה מישהו שמשתין קצת רחוק יותר..." - נו....אז מה. אנו נעשה כמיטב יכולתנו והיות ואני חושב שאנו צודקים, והיות ואני חושב שההגיון מאחורי פעולתינו קל להסבר - כולי תקווה שנצליח (סה"כ האופציה של לשבת בבית ולרטון או לפרקים להעלות את זה באינטרנט לא מספק את התוצאה הרצויה - ואנו החלטנו לקחת את גורלנו בידינו). לך יש אופציה טובה יותר....מעבר לדברים ששמעתי עד כה??.

וזו בדיוק הסיבה והתוצאה להקמת IVC.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי AKICHU » ש' אוגוסט 08, 2009 12:25 pm

השושנים כתב:אגב אירית גם מדינות ערב לא מכירות במדינת ישראל, ולי זה נישמע כמו אוי יויי יויי.....

ואתה רואה את מדינת ישראל משתתפת בשמחות והילולות שלהם? מה הדמגוגיה הזאת? ברצינות

לא התכוונתי להעליב אותך באנאלוגיה של ה- 180 מעלות באמת שלא, חבל שאתה לוקח את זה לכיוונים הלא רצויים

לדעתי ההחלטה לתת חסות של מועדון החמש במקרה של יוני, היא ראויה כי היא רצונו של חתן השמחה

כגוף שלא הוזמן, ונוכחותו תתפרש כאקט הפגנתי על מנת ליצור פרובוקציות איננו מעונינים להגיע
הנסיון לצייר אותנו כגוף לוחמני ככלל (נעשה ע"י חבר מכובד לשעבר) ואותי בפרט הוא עליב, אבל מהכרת האישיות הההתנהגות צפויה וזניחה.

ככה זה בפוליטיקה כמו גם בפוליטיקה יש ריבוי גופים/מפלגות עם צרכים שונים ולמרות אי הסכמה עדיין המטרה היא החשובה - לכולם יש רגשנות לנושא האספנות, לפחות לרובם, ברור שיהיו כאלה שפועלים ממניעים אחרים לגמרי כמו שהיה בעבר ויש בהווה ויהיו בעתיד.
אני מאמינה שבבוא העת לכשתהייה פגיעה משמעותית במטרות כולנו נתיצב בשילוב ידים להגן עליהן. גם אם כלפי חוץ זה נראה כמו הגוש המזרחי VS הגוש המערבי - מאחורי הקלעים יש ערוץ תקשורת חיובי
אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך ש' אוגוסט 08, 2009 12:42 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הקודםהבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים