ועוד מישהו שאני רוצה להודות על נוכחותו באופן אישי , למר שאול ספיר אשר כיבד אותנו בנוכחותו , איש צנוע , אשר רק בגלל צניעותו לא הוכרז כיקיר אספני הרכב הארציישראליים .
תודה לכל הגברות חברות ivc אשר היו שותפות באירוע ,תודה לבוריס ומשפחתו אשר נסע משלומי הרחוקה כדי להיות איתנו , תודה אישית ממני לנירית ואיתן מהארלי דוידסון ישראל , גם הם כיבדו אותנו בנוכחותם .
ועכשו לאלה שמחקו הודעות של חברים שלנו בפורום c.f בטיעונים מגוחכים של חוזרים על עצמם , לא לעניין , עולים על העצבים של המנהלים . ( נא למחוק את המיותר ) אני מתכוון למחיקות שנעשו בשבועות האחרונים , אז דעו לכם שחוץ מההערות הבלתי ענייניות דווקא הכל שם מושלם סיגנון הכתיבה של חלק מהכותבים ממש משובח , " אין" שגיעות כתיב , והכי חשוב צורת הביטוי בשפה העברית , למשל אני יתן במקום כמובן אני אתן , או לחילופין אני ישאל אותו , כמובן במקום אשאל , ועוד ועוד כאלה " פנינים מהשפה העברית בעת החדשה , ומעניין לא ראיתי מחיקות שם , לאף מנהל זה לא עלה על העצבים ? אז תסכימו איתי שהכל שטויות , והסיבה כמובן שונה , חוץ מההוא שרצה תזמורת לא שמעתי תלונות מיוחדות , שוב תודה לכל חברי ivc לאלה שהשתתפו וגם לאלה שלא . שלכם כתמיד - זאב