ארוע הצדעה לתעשיית הרכב האמריקנית בשבת ה- 4 ביולי

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הודעהעל ידי zeev » ש' יולי 04, 2009 8:20 pm

ועוד מישהו שאני רוצה להודות על נוכחותו באופן אישי , למר שאול ספיר אשר כיבד אותנו בנוכחותו , איש צנוע , אשר רק בגלל צניעותו לא הוכרז כיקיר אספני הרכב הארציישראליים .
תודה לכל הגברות חברות ivc אשר היו שותפות באירוע ,תודה לבוריס ומשפחתו אשר נסע משלומי הרחוקה כדי להיות איתנו , תודה אישית ממני לנירית ואיתן מהארלי דוידסון ישראל , גם הם כיבדו אותנו בנוכחותם .
ועכשו לאלה שמחקו הודעות של חברים שלנו בפורום c.f בטיעונים מגוחכים של חוזרים על עצמם , לא לעניין , עולים על העצבים של המנהלים . ( נא למחוק את המיותר ) אני מתכוון למחיקות שנעשו בשבועות האחרונים , אז דעו לכם שחוץ מההערות הבלתי ענייניות דווקא הכל שם מושלם סיגנון הכתיבה של חלק מהכותבים ממש משובח , " אין" שגיעות כתיב , והכי חשוב צורת הביטוי בשפה העברית , למשל אני יתן במקום כמובן אני אתן , או לחילופין אני ישאל אותו , כמובן במקום אשאל , ועוד ועוד כאלה " פנינים מהשפה העברית בעת החדשה , ומעניין לא ראיתי מחיקות שם , לאף מנהל זה לא עלה על העצבים ? אז תסכימו איתי שהכל שטויות , והסיבה כמובן שונה , חוץ מההוא שרצה תזמורת לא שמעתי תלונות מיוחדות , שוב תודה לכל חברי ivc לאלה שהשתתפו וגם לאלה שלא . שלכם כתמיד - זאב
נערך לאחרונה על ידי zeev בתאריך א' יולי 05, 2009 7:34 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי מנהל המערכת » ש' יולי 04, 2009 8:24 pm

שמחתי להכירכם,

אירית, זאב וירון ושאר החברה !

כל הכבוד לכם

שמוליק
מנהל המערכת
מנהל המערכת

הודעהעל ידי מנהל המערכת » ש' יולי 04, 2009 9:10 pm

אירית,

אני בטוח שאם כל המועדונים היו מגיעים, לא היה מקום לזוז :D
מנהל המערכת
מנהל המערכת

הודעהעל ידי AKICHU » ש' יולי 04, 2009 9:24 pm

לא ממש, בוודאי לא שמת לב, אבל היה עוד מגרש גדול צמוד, שבתאום עם הנהלת גולף נתן לפתוח את השער ולאפשר מעבר.
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי מנהל המערכת » ש' יולי 04, 2009 9:27 pm

את האמת היה חסר לי ארגון מקדים. חבל שלא פרסמתם מפה כלשהי של החניה. ככה לא היו תופסים לנו את החניה. החברה שלנו התפזרו.
מנהל המערכת
מנהל המערכת

הודעהעל ידי AKICHU » ש' יולי 04, 2009 9:32 pm

לו רק ידעת כמה חיפשנו, כל המפות לא היו טובות, חפשנו תצלומי לוין, אוויר מה לא
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי ירון פ. » ש' יולי 04, 2009 9:44 pm

אירוע מדהים.

סה"כ לפירסום שהענקנו לאירוע הנ"ל ההענות היתה מדהימה. כמות הרכבים וכמות האנשים עלתה על כל דימיון. האנשים הגיעו מכל הארץ וכמות המועדונים שהגיעה היתה גדולה.

ותודה לרבים שעשו במלאכה אירית, צביקה, זאב, חיים ועוד רבים וטובים.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי אורן » ש' יולי 04, 2009 10:14 pm

מנהלים יקרים,

אני מעוניין להודות לכם על אירוע יוצא דופן ביופיו, ועל ההצלחה בהבאת רכבי AMERICAN MUSCLES כה רבים. אני ושאר חבריי למועדון נהנינו מאוד, ונשמח להשתתף באירועים משמחים שכאלה גם בעתיד הקרוב.

נקודה אחת שאני מעוניין לתת עליה את הדעת, היא חוסר הריסון העצמי של מספר בעלי הרכבים שהחליטו לשרוף צמיגים. למען הגילוי הנאות, הפעולה הזו מדליקה גם אותי ואין ספק שיש בה המון FUN, אך לטעמי לא היה מקום לכך מסיבה בטיחותית נטו (לא היה רחוק שכל הילדים החמודים עם המצלמות היו הופכים לשישליקים מרוחים).

בשורה התחתונה, אין ספק כי האירוע תרם לנוף המוטורי הישראלי הרדום קמעה, ועל כך יש רק לברך ולהעלות את המוטיבציה לאירגון אירועים נוספים שכאלה.

אורן,
מועדון מאזדה ישראל המאוחד.
www.mazdaclub.co.il
אורן

הודעהעל ידי zvikas » ש' יולי 04, 2009 11:04 pm

מגיעה גם תודה מיוחדת למדריך הראשי של מוזיאון אגד מר אייל עובדיה שהגיע במיוחד מאזור השומרון עם הטריומף האדומה שלו רק על מנת לכבד את המועדון! (ותדעו לכם שהאיש לא מגיע עם רכבו לארועים בדרך כלל מסיבות משפחתיות כאלה ואחרות)
I LOVE FIAT!
zvikas

הקודם

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים