אקסל כתב:שלום לכולם
שמי אקסל ואני חבר במפגש הירושלמי בטוביה
לפני כשבוע רשמנו ב CF הזמנה למפגש שלנו (במקביל למפגש מועדון ה5 בכנסיה הסקוטית בירושלים)
אדון מועדון ה5 (בני הספל )שהתגובות שלנו לא מצאו חן בעיניו
החליט למחוק כל תגובה שלנו בהקשר למיפגשים בירושלים
אני לא מבין למה הCF פורום המצהיר כפתוח לכולם
מקנה למועדון ה5 שליטה ובלעדיות הגובלת בדיקטטורה על תוכן הדברים
בברכה אקסל חבר IVC
מר אכסל הנכבד : אני משער לפי תגובתך שזאת לך הפעם הראשונה שאתה נפגש פנים אל פנים עם הצנזור ה "נאור " ( אני כבר רואה את ההשתוממות על פניך ) אבל עוד דקה , הצנזור הנאור הוא תולדה של מה שנקרא דיקטטורה נאורה , דיקטטורה אתה הרי יודע מה היא ? ו " הנאור" פשוט הצנזור שם .
רבים מחברי אספני הרכב הארציישראליים, היו בתקופות מסוימות בעמדות בכירות שם , בעקבות פרשיות כאלה ואחרות החלטנו לא להמשיך את חברותנו בגוף שבו השם חשוב יותר מן החברים , מן הרעיון , מנושא האספנות , ובסוף גם מהמנהלים עצמם ,( לא מזכיר מעט את מפאי של שנות החמישים והשישים ) תראה מה נשאר .
מה שכותב מישהו ששם שזה פורום פתוח לכולם זה קשקוש גדול , מחקו לנו פרסומים לאירועים שונים בטענות שהן פגיעה באינטליגנציה , ומישהו עוד חושב שאנשים אוכלים את השטויות האלה .
אנשים אלה מתנהגים כאילו נושא האספנות בישראל שייך להם , אז כמובן שהם טועים הם מזמן לא לבד , והבלון הנפוח יתפוצץ יום אחד בפרצוף .
לסיום הערה לחן . ק בדרך כלל קל להבליג כאשר פוגעים במישהו אחר , והאמן לי אם היו יורקים לך בפרצוף , היית נפגע קשות , אבל מאד יתכן ( ואני מודה שזה מצב אפשרי ) שהייתי אומר לך אותו הדבר כמו עזוב , האספנות יותר חשובה , כלי הרכב יותר חשובים וכדומה , אבל האמת חן שונה , כלי הרכב הם ברזלים , האדם הוא העיקר , או עם אתה רוצה כבוד האדם . שיהיה ערב טוב - זאב