הדיקטטורה ב קארספורום

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הדיקטטורה ב קארספורום

הודעהעל ידי אקסל » ה' אוקטובר 29, 2009 8:50 am

שלום לכולם
שמי אקסל ואני חבר במפגש הירושלמי בטוביה
לפני כשבוע רשמנו ב CF הזמנה למפגש שלנו (במקביל למפגש מועדון ה5 בכנסיה הסקוטית בירושלים)
אדון מועדון ה5 (בני הספל )שהתגובות שלנו לא מצאו חן בעיניו
החליט למחוק כל תגובה שלנו בהקשר למיפגשים בירושלים
אני לא מבין למה הCF פורום המצהיר כפתוח לכולם
מקנה למועדון ה5 שליטה ובלעדיות הגובלת בדיקטטורה על תוכן הדברים :twisted: :twisted: :twisted:

בברכה אקסל חבר IVC
סמל אישי של המשתמש
אקסל

Re: הדיקטטורה ב קארספורום

הודעהעל ידי AKICHU » ה' אוקטובר 29, 2009 10:12 am

פורום אספנות ב-CF שלא כמו פורום אחר שם שייך למועדון החמש, וזו מדיניותו

מי שזה מתאים לו שישאר, מי שלא, שידיר משם את אצבעותיו

אקסל, אני מבטיחה לך להיות נחמדה (טל"ח) - אתמול לא נחשב
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי yuvk » ה' אוקטובר 29, 2009 5:25 pm

אירית,

פורום אספנות בקארזפורום הוא אכן אוטונומיה של מועדון החמש ובניהולו. אני לא רואה בכך בעייה, וכשאני מתארח בפורום זה, אני מרגיש בדיוק כך, אורח (אני כבר אינני חבר המועדון).

הבעייתיות היא בכך שלפורום יש כללים ברורים. ואילו מועדון החמש מוחק הודעות שאינם לרוחו, גם אם לא עברו על שום חוק של הפורום. גם לי היה הכבוד שמספר הודעות שלי ימחקו בלי זכר, ובלי הסבר (וכמובן, בלי סיבה ראוייה).

הצעתי שקארזפורום יפריד - פורום מועדון החמש, בניהולו ובכלליו, ופורום אספנות כללי, ללא השתייכות מועדונית, בניהול מנהלי קארזפורום ולפי כלליו. גם הצעה זו נמחקה.

אין לי תלונות למועדון החמש. הוא קיבל אוטונומיה והוא מנצל אותה. חבל לי שקארזפורום מאפשר למועדון החמש להשתמש בפורום אספנות ככלי שיווקי לגיוס חברים, ולסתימת פיות ומחיקת כל "תחרות".

אני אינני מדיר אצבעותי מהפורום, מהעדר אלטרנטיבה.
yuvk

הודעהעל ידי חן.ק » ה' אוקטובר 29, 2009 5:36 pm

תעזבו אתכם מהפוליטיקה ותתרכזו באמת בתחביב שלמענו הוקם המועדון!
זה מופנה לכל הצדדים.מזה חזרנו לימי המחתרות?
פשוט לא נעים :(
חן.
חן.ק

הודעהעל ידי אקסל » ה' אוקטובר 29, 2009 5:43 pm

חן.ק כתב:תעזבו אתכם מהפוליטיקה ותתרכזו באמת בתחביב שלמענו הוקם המועדון!
זה מופנה לכל הצדדים.מזה חזרנו לימי המחתרות?
פשוט לא נעים :(
חן.

הי חן
אני מסכים איתך שהפוליטיקה לא מתאימה לתחביב שלנו
אבל כשאתה נפגע ממנה אישית זה לא פשוט כמו שאתה חושב
סמל אישי של המשתמש
אקסל

הודעהעל ידי AKICHU » ה' אוקטובר 29, 2009 5:46 pm

חן
בא נניח שמחר התחביב בסכנה, מחליטים לבטל את כל ההטבות, האם גם אז תצעק עזבו את הפוליטיקה ותתרכזו בתחביב?
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי AKICHU » ה' אוקטובר 29, 2009 5:51 pm

יובל
את דברי אמרתי, אממה אני חולקת על דבר אחד, אלטרנטיבה תמיד יש, גם פורום אספנות של CF התחיל מכלום
ואחטא לאמת אם אגיד שמספר המשתמשים שם שהם חברי מועדון החמש, הוא מעל 15%
גמאני לא הייתי עוזבת לו הדברים היו כפי שהצעת
שכל אחד יעשה מה שנח לו
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי yuvk » ה' אוקטובר 29, 2009 6:25 pm

AKICHU כתב: אלטרנטיבה תמיד יש

אני לא מכיר אלטרנטיבה לקארזפורום (משהו שבעיניי הוא אלטרנטיבה). אני מקווה שעם הזמן תווצר אלטרנטיבה שכזו, או שמנהלי קראזפורום יתפכחו ויעשו את מה שצריך כדי למנוע את עזיבת הפורום על ידי רבים.
yuvk

הודעהעל ידי AKICHU » ה' אוקטובר 29, 2009 6:29 pm

אבל אף אחד לא עוזב, כי הוא חושב שאין אלטרנטיבה
אוקי כמו שאמרתי כל אחד ורצונותיו הוא וההשלמה עם מה שיש, אני יודעת שכאשר אני מחפשת תשובה מקצועית אני מוצאת אותה לאו דווקא ב-CF
אירית,
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי אקסל » ה' אוקטובר 29, 2009 6:44 pm

yuvk כתב:
AKICHU כתב: אלטרנטיבה תמיד יש

אני לא מכיר אלטרנטיבה לקארזפורום (משהו שבעיניי הוא אלטרנטיבה). אני מקווה שעם הזמן תווצר אלטרנטיבה שכזו, או שמנהלי קראזפורום יתפכחו ויעשו את מה שצריך כדי למנוע את עזיבת הפורום על ידי רבים.

אני חושב שלפורום הזה יש פוטנציאל להוות אלטרנטיבה לCF
חוץ מזה יש יותר מידי שירשורים שהם שטויות ב CF
סמל אישי של המשתמש
אקסל

הודעהעל ידי zeev » ה' אוקטובר 29, 2009 8:01 pm

אקסל כתב:שלום לכולם
שמי אקסל ואני חבר במפגש הירושלמי בטוביה
לפני כשבוע רשמנו ב CF הזמנה למפגש שלנו (במקביל למפגש מועדון ה5 בכנסיה הסקוטית בירושלים)
אדון מועדון ה5 (בני הספל )שהתגובות שלנו לא מצאו חן בעיניו
החליט למחוק כל תגובה שלנו בהקשר למיפגשים בירושלים
אני לא מבין למה הCF פורום המצהיר כפתוח לכולם
מקנה למועדון ה5 שליטה ובלעדיות הגובלת בדיקטטורה על תוכן הדברים :twisted: :twisted: :twisted:

בברכה אקסל חבר IVC

מר אכסל הנכבד : אני משער לפי תגובתך שזאת לך הפעם הראשונה שאתה נפגש פנים אל פנים עם הצנזור ה "נאור " ( אני כבר רואה את ההשתוממות על פניך ) אבל עוד דקה , הצנזור הנאור הוא תולדה של מה שנקרא דיקטטורה נאורה , דיקטטורה אתה הרי יודע מה היא ? ו " הנאור" פשוט הצנזור שם .
רבים מחברי אספני הרכב הארציישראליים, היו בתקופות מסוימות בעמדות בכירות שם , בעקבות פרשיות כאלה ואחרות החלטנו לא להמשיך את חברותנו בגוף שבו השם חשוב יותר מן החברים , מן הרעיון , מנושא האספנות , ובסוף גם מהמנהלים עצמם ,( לא מזכיר מעט את מפאי של שנות החמישים והשישים ) תראה מה נשאר .
מה שכותב מישהו ששם שזה פורום פתוח לכולם זה קשקוש גדול , מחקו לנו פרסומים לאירועים שונים בטענות שהן פגיעה באינטליגנציה , ומישהו עוד חושב שאנשים אוכלים את השטויות האלה .
אנשים אלה מתנהגים כאילו נושא האספנות בישראל שייך להם , אז כמובן שהם טועים הם מזמן לא לבד , והבלון הנפוח יתפוצץ יום אחד בפרצוף .
לסיום הערה לחן . ק בדרך כלל קל להבליג כאשר פוגעים במישהו אחר , והאמן לי אם היו יורקים לך בפרצוף , היית נפגע קשות , אבל מאד יתכן ( ואני מודה שזה מצב אפשרי ) שהייתי אומר לך אותו הדבר כמו עזוב , האספנות יותר חשובה , כלי הרכב יותר חשובים וכדומה , אבל האמת חן שונה , כלי הרכב הם ברזלים , האדם הוא העיקר , או עם אתה רוצה כבוד האדם . שיהיה ערב טוב - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי חן פרחי » ו' אוקטובר 30, 2009 2:28 am

שלום לכולם.
אני אגיב כעת כאוחז ב 3 כובעים - אדם "פרטי", מנהל כלל ב CF ואחד ממנהלי פורום אספנות.
CF הינו הפורום הגדול בארץ בנושא רכב בכלל, והוא הוקם בספטמבר 02' לאחר שמיסדיו מאסו במדיניות היד החופשית שהיתה נהוגה באותה העת בפורום המכוניות של YNET.
גם פורום רכבי אספנות הוקם באותה העת, והפך לפורום הרשמי של מועדון ה 5, וכמנהל מונה בני הספל.
נפח התנועה ב CF עצום, בכל תתי הפורומים, שגם פורום האספנות נהנה מנפח תנועה גדול ותנועה ערה מאד.
בהמשך הדרך מונו יחד עם בני עוד מנהלים שהיו לו לעזר, ובינהם אנוכי, שלחצו להקמת תת פורום פרטי לליבון נושאים הקשורים ישירות למועדון ה 5, וזה אכן הוקם לפני 3 שנים לערך.
לאחר התפוצצות פרשת "קיפניס נמרי" והסגירה הגאונית שלה, הוחלט, לאחר לא מעט מאמצים, לאפשר לכולם לקחת חלק בפורום, ואכן כך היה.
כם גוף רשאי לפרסם בו את אירועיו ותמונות מהאירוע עצמו.
אבל מי שחשב שחופש הביטוי והדמוקרטייה תהפוך לאנרכייה - טעה ועודנו טועה.
אני, אישית, מאפשר ביקורת נוקבת ביותר על התנהלותו של מועדון ה 5, כשצריך, וגם המנהלים השותפים איתי באותה דעה, כי ביקורת חשוב ורצוי שתשמע.
אבל לאג'נדות פרטיות ושנאות אין מקום בשום בית וירטואלי, וכשחוצים את הגבול, והוא רחוק מאד אגב, מתחילים למחוק.
וכן, פורום הוא סוג של דיקטטורה נאורה.
פורום ללא מדיניות עריכה נוקשה וקפדנית, הופך לזירת קרב אין סופית שמרחיקה ממנו את המשתמשים ה"טובים" וסופו להיעלם.
אף אחד לא נהנה שהופכים לו את הבית, ובצדק.
מעולם לא נמחקו קבצים או חוויות מאירועי IVC או כל גוף אחר, וזכותכם המלאה לעלות כמה תמונות וחוויות שתרצו, הכל מתקבל ברכה.
סמל אישי של המשתמש
חן פרחי

הודעהעל ידי AKICHU » ו' אוקטובר 30, 2009 8:23 am

חן
אני מבינה את המצב שאתה נמצא בו, ואני זוכרת גם דיעות אחרות, ואני מכירה בצורך לשנותן בהתאם לאינטרס.
ואני בהחלט לא שוכחת כיצד ומי חסם לך את האפשרות להיות מנהל בפורום אספנות, ובשם איזה גוף זה נעשה
.
בא נניח שאתה "המשוגע לענין" היית לוקח על עצמך להקים את פורום אספנות היית מגיע לאותם השגים ולמה? כי 90% שהגיעו לשם לא הגיעו בגלל מועדון החמש אלא בגין CF.
ואם למשל מועדון החמש יחליט להקים לעצמו פורום אספנות נפרד התמונה תהייה דומה לזו שלנו בהקף הפעילות.

לגבי המחיקות, אם כבר נגעת בנקודה הזאת, כדאי ומומלץ להיות מדוייקים ונאמנים למציאות, זה פורום של מועדון החמש, אין שם שול סובלנות, נמחקות שם הודעות ללא קשר לכללי הבעלים קרי CF.
אני מסכימה שאין להשתמש בשפה בוטה וקללות, אבל בדיוק כמו שהודעה שכוללת את המילה חאטיירים נמחקת גם הודעה שכוללת את המילה חבר ליצים או ליצנים צריכה להמחק או להשרד.

הודעת IVC לגבי אירוע הארבעה ביולי נמחקה ללא סיבה. הוספתם על חטא לאחר שהחזרתם אותה, נמחקו כל ההודעות הנילוות כולל של מועדון הווספות. לו היה זה כלל שחל על כולם כולל אירועי מועדון החמש הייתי מקבלת את טענתך וחבל על הוויכוח.

IVC קבל אזהרה על כיתוב בצבע ואותיות גדולות, בו בזמן שכל הודעות מועדון החמש נכון להיום נכתבות בצבע בגודל גדול, ומוקפצות עם סמיילי (בניגוד לכללי פורום CF)

אני חוזרת ואומרת, פורום מועדון החמש זהו פורום בלעדי שלו, ועל כן הוא רשאי לנהל אותו על פי המדיניות שלו.
הדביק האחרון בו הוא עם כל הכבוד בדיחה.

ו2 הערות:
שים לב וללא יוצא מן הכלל, כאשר באים בביקורת על מועדון החמש, מי באמת מדרדר את הדיון, מי עומד מאחורי הדרדור, מי מעודד אותו על מנת בסופו של דבר למחוק אותו ולהאשים את מי שבא בביקורת.

כל הודעה על אירוע של IVC, מייד מגוייסים "החיילים הנאמנים", על מנת להקפיץ שירשורים אחרים ולגרום להודעה לרדת.

חן, באמת שאני מבינה איפה אתה היום, זו בחירה שלך, וכל זמן שאתה שומר על יחסים הוגנים אין לי טענות, הבעיה היא שכשנעשתה עוולה כלפי IVC פתאום כל אחד משלושתכם המנהלים, לא הוא זה שמחק, והשניים האחרים אשמים, קח זאת לתשומת לבך.

שבת שלום
ואני מקווה לראותך היום
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי חן פרחי » ו' אוקטובר 30, 2009 9:12 am

בוקר טוב.
ראשית, תודה על ההיתייחסות העיניינית, וברשותכם התייחס למה שנאמר ע"י אירית.
1. מניהול פורום אספנות, שהיה בשעתו מינוי של מועדון ה 5 פרשתי לאחר שהתפוצצה פרשת "קיפניס נמרי" אבל עדיין נישארתי מנהל בתתי פורומים אחרים, וגם לניהול ב CF לא הגעתי דרך מועדון ה 5.
2. בתקופה האחרונה קבענו נוהל מסודר להקפצת אירועים והוא תקף לכולם, כולל הודעות של מועדון ה 5, ואף פירסמתי הודעת מנהל ברורה בנושא.
3. ברור שאם מועדון ה 5 היה פותח פורום משל עצמו נפח התנועה בו היה אפסי - אבל נכון להיום, הסינרגיה של מועדון ה 5 עם CF טובה לשני הצדדים, וכל עוד שני הצדדים מרוויחים ממנה השילוב ימשך.
4. גם אם בעתיד, מסיבה כלשהי, שיתוף הפעולה יפסק, אין שום סיכוי שפורום רכבי אספנות יהפוך לזירת איגרוף או שיהפוך את מועדון ה 5 לשק חבטות.
המנהלים הכלליים נוקשים מאיתנו בהרבה.
5. בנוגע לשרשורי ירושלים - הנושא ניטחן עד דק ומוצה עד תום, בייחוד לאחר שהפך לזירת התגוששות.
6. את דעתי על מפגש ירושלים ה "חדש" אמרתי בבירור ואפילו בסרקזם, אוני תמיד אמשיך להשמיע את דעתי בקול רם וברור - ראו את תגובתי לביזיון באירוע הגביע הנודד.
7. שוב, נפח הפעילות בפורום האספנות ב CF גדול, ולא תמיד ניתן לנטר הודעות בזמן אמת, ולשם כך קיימת מערכת דיווח על הודעות מיותרות, פוגעות או סתם טיפשיות.
8. לצערי לא אגיע היום - חגיגות ה 40 להיווסדי נימשכות במלוא העוז, ומה שהחל בשבוע שעבר בסוף שבוע קסום בים המלח נימשך היום באירוע מישפחתי בקיבוץ שומרת.
ניפגש בכיף בשבוע הבא.
סמל אישי של המשתמש
חן פרחי

הודעהעל ידי zeev » ו' אוקטובר 30, 2009 10:24 am

נו שויין . נותר לך הפעם אבל רק בגלל עניין ההווצרות , אחרת למשפט .
וברצינות חלקית , כתבתי את עמדתי לא אחת , ואומר שוב איך שאומרים החברה , אני לא סובל שסותמים לי את הפה , מי שחושב שהוא חכם , חזק , גדול , או שהאמת שלו אמיתית משלי , יתייצב פנים אל פנים ולא במחשכים ויסתום לי את הפה בלי הסבר , מאז שאני לא מגיב שם וגם, מעט מאוד נכנס לראות לא קרה כלום וממש לא מרגיש שחסר לי משהו , תסכימו איתי שיש שם לא מעט שטויות כמו גם כמה " שיפורים " של השפה העברית ואני לא מתכוון לטעות סופר .
וכן , לקראת האירוע של 4 ביולי נעשו מחיקות להודעות שלנו רק כי הן שלנו , למען הגילוי הנאות אני דרשתי לא לפרסם שם שום אירוע , אבל חברים החליטו אחרת , מה לעשות , אצלנו ה "דיקטטורה " הנאורה לא פועלת . מילא השבוע כאמור נוותר לך, . אבל בשבוע הבא , אם לא נתראה עד אז לדגל . - זאב
נ.ב. כל מה שנכתב על ידי מתייחס לפורום הספציפי בלבד ולא לכלל cf . ועוד דבר אני די נהנה מהפורום שלנו , מקוה שכמוני יש עוד כמה .
zeev
צוות הניהול

הבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים