הזמנת חברי מפגש הכנסיה לטוביה

הבמה שלכם לכל נושאי האספנות בארץ ובעולם

הזמנת חברי מפגש הכנסיה לטוביה

הודעהעל ידי רנצ'וק » א' דצמבר 20, 2009 2:12 pm

בעקבות התרחשויות שונות נכפתה על חברי המפגש הירושלמי בכנסיה הפסקת מפגשים.
לאור זאת, הוזמנו חברי מפגש זה ע"י יוני ובהסכמת כל חברי מפגש הטוביה, להתארח אצלינו.
ההזמנה נפתחה ב CF, והתפתח סביבה דיון.

להלן קישור לשרשור הרלוונטי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=298033

מצורפת כאן תגובתי לדבריו של מר בני הספל כפי שהועלתה בCF:

כמחווה של רצון טוב הוזמנו חברי המפגש בכנסיה, באין להם מקום מפגש, להצטרף אלינו לטוביה.
רוצים יבואו, לא רוצים - לא יבואו.
המפגש בטוביה הוא מפגש של כל חבריו, אינו נושא בשום דגל ומהווה מקום מפגש לכל חובב רכב באשר הוא ללא קשר להשתייכותו המועדונית.
מועדון החמש לא יהיה בטוביה "עוד מועדון", משום שחבריו הוזמנו כפרטים וכחברים ולא כגוף, כשם שמוזמנים אלינו כולם.
זה לא הכל או כלום. מפגש הטוביה לא יהיה לעולם מפגש מועדון החמש הנושא את דגלו.
ואכן, על פי עמדתך זו, אני סבור כמוך בני, למועדון החמש כמועדון אין מה לעשות בטוביה.
אך אין לכם, למועדון כמועדון שום אלטרנטיבה אחרת כרגע.
בעמדתך זו, אתה גוזר על חבריך, חברי מפגש מועדון החמש בירושלים, להשאר חסרי מפגש לחלוטין, בפסילתך את אלטרנטיבת הטוביה מסיבת הכל או כלום. חבל. כי בפניך, בני תושב המרכז, קיימים מפגשים אלטרנטיביים (נוקיה, שפלה ושרון) ולירושלמיים, לא.

למרות כל האמור לעיל, חברי מועדון החמש בירושלים היו ועודם מוזמנים ורצויים בצל קורתנו בטוביה, ללא תנאים ובכל עת שיחפצו.

רן.
רנצ'וק

Re: הזמנת חברי מפגש הכנסיה לטוביה

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' דצמבר 20, 2009 4:50 pm

אנחנו החצר האחורית של CF? מה מטרת השרשור - ליידע אותנו מה קורה ב-CF? או מה קורה בנוגע למדיניות מועדון ה-5?
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי אקסל » א' דצמבר 20, 2009 6:19 pm

לא רועי אנחנו לא חצר אחורית של ה CF ובטח לא מה שקורה במידניות ה5
מטרת השירשור היא לעדכן על המיפגש שלנו בטוביה
ומכיוון שב CF ממשיכים במדיניות הדיקטטורה (מחיקת הודעותנו)אנחנו גם פותחים שישור אצלינו בפורום .
סמל אישי של המשתמש
אקסל

הודעהעל ידי V8_וחצי » א' דצמבר 20, 2009 6:59 pm

אקסל ידידי, צוקי צודק ואני תומך בו ב-100%, במיחד לאור העובדה שהמפגש בכנסיה לא מעניין פה לאף אחד את ה... כף רגל, אני לא מבין מה הקשר של הזמנה למפגש בכנסיה פה בפורום, הרי ברור שרובם ככולם שם חברי מועדון החיתולים למבוגרים וממש לא קשורים לפורום הזה.

כמו כן, אתה יודע שנשמח (לפחות אני...)לבקר במפגש בטוביה גם בלי הזמנה אישית או אזהרה על כנס פיליפיניות לגיל הזהב העלול להתקיים במקום.
סמל אישי של המשתמש
V8_וחצי
Original Gangsta

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » א' דצמבר 20, 2009 7:23 pm

אקסל - מה שכתב רן זה לא עדכון, אלא הזמנה למריבה.
נשמח מאוד לדעת מתי מתקיים מפגש טוביה, איפה (בטוביה :) ) ומה מתחדש שם. אבל בשביל זה לא צריך את השרשור הזה.
במיוחד בהתחשב בכך שההודעה שרן מצטט כלל לא נמחקה מ-CF, מסתבר...
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » א' דצמבר 20, 2009 8:23 pm

חברות וחברים ערב טוב .
אני מודה שחשבתי רבות אם בכלל להתערב ולהביע את דעתי הבלתי חשובה בעניין זה , ומה שבכל זאת מה שהטה את הכף לחיוב הייתה תגובתו השחצנית , אבל הצפויה של דובר מועדון החמש .
אני מצטרף לאותם חברים שתוהים למה בעצם נפתח שרשור זה בכלל , ובפורום זה בפרט , והרי לתומי סברתי שאין לנו עניין במועדון החמש , ופעיליו . למה יש לי הרגשה שישנם אנשים שמחכים כל הזמן שמישהו משם יקרא להם לדגל , למה לא תאמצו את התזה , הם לא מעניינים אותנו . תראו שהחיים יהיו יפים יותר .
ולידידנו אקסל : אין ספק שהפורום הזה הוא ביתכם בתחום זה וכך כולנו רוצים שישאר , אבל כאשר מזכירים דבר מה כל הזמן סימן שזה מכביד , כואב או מתיש , ובכל זאת אני מקוה שלא כך הוא .
ולסיום שאלה קטנה , אם חלילה היה נוצר מצב הפוך ,שאי אפשר להגיע לטוביה בחודש הקרוב סתם דוגמא , שיפוצים , האם הייתם מקבלים הזמנה זהה ?
ותחשבו על זה , אני לא בעד סכסוכים , האמינו לי אין מנצחים במלחמה , גם הצד המנצח מפסיד . ובכל זאת חייב אדם לשמור מעט על עקרונותיו וכבודו . שלכם כתמיד . - זאב

נ.ב. הרשוני להבהיר כי כוונתי לתגובה שחצנית איננה כלפי הדובר אישית , אלא כלפי הגוף אותו הוא מייצג .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רנצ'וק » א' דצמבר 20, 2009 11:10 pm

קראתי את התגובות בשרשור זה ובוחר כרגע שלא להגיב עליהן.
לילה טוב,
רן.
רנצ'וק

הודעהעל ידי רנצ'וק » ב' דצמבר 21, 2009 11:25 am

רועי,איננו החצר האחורית של CF כלל ועיקר, אך פורום זה הוא הפורום של חברי המפגש בירושלים.
העיניין הנדון ב CF, נוגע במישרין למפגש בטוביה , אך בדרך כלל, כמעט תמיד, תגובותינו שם נמחקות. אכן במקרה זה לא נמחקה תגובתי באופן מפתיע.
תגובתו של מר בני הספל לעיניין המפגש בטוביה, לא יכלה להיות פטורה בלא כלום, ולכן הגבתי שם והעלתי העיניין גם כאן, לטובת החבר'ה הירושלמים והזכות שלהם להגיב מבלי שימחקו. אין כאן שום הזמנה למריבה.
כמו כן, אין כאן עיניין לדון בעינייני מועדון החמש, רק תגובה עיניינית לקשור במפגש הטוביה.
הדבר היחיד והוא בלבד המהווה הזמנה למריבה היא תגובתך, והיא בלבד. אני נכון לריב עמך ו/או עם כל מי שיחפוץ בכך, כאן ועכשיו.

רן.
רנצ'וק

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ב' דצמבר 21, 2009 1:46 pm

כמובן שאתה נכון לריב, זה לא חדש. אבל אני לא. דעתי הובהרה בשרשור זה מעבר לנדרש.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי guurf » ב' דצמבר 21, 2009 5:41 pm

אי אפשר לתת לשרשורי מריבה להתפתח פה כל הזמן - לדעתי אם מישהו מדווח בכל צורה שהיא פה על המפגש הירושלמי זה רק כדי שגם
גולשי הפורום הזה ידעו, לא רק גולשי קארספורום, כי לא כולם גולשים גם שם, בכל מקרה אני לא נכנס לתוך הויכוח פה, והייתי מבקש
גם שלא יהיה כזה.
שיפוץ רכבי אספנות.
אין תחביב יותר טוב מזה.
סמל אישי של המשתמש
guurf
איש הבאגי

הודעהעל ידי zeev » ב' דצמבר 21, 2009 7:04 pm

אל תדאג גיא , סה"כ כולם כאן חברים , וכולם מבינים שבדרך זו לא ישיגו מאומה , מי ירוויח במצב כזה ? רק חורשי רעתנו , לכן לי אין ספק שהרוחות יותר לא יתלהטו , כולם יאפסנו את המקלדות בימח"ים , ויבוא שלום לארץ .
אחרי הכל הנזק שאנו נגרום לעצמנו אף אחד לא יוכל לגרום לנו .
ולכם חברים יקרים , דעו לכם ששונאינו מאד נהנים אפילו מסוג זה של התכתבות , אל תתנו להם הנאה זו . ערב טוב - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רנצ'וק » ב' דצמבר 21, 2009 10:31 pm

רועי צוקרמן כתב:כמובן שאתה נכון לריב, זה לא חדש. אבל אני לא. דעתי הובהרה בשרשור זה מעבר לנדרש.

דעתך בהחלט הובאה כאן מעבר לנדרש ובעיניין שכלל ועיקר אינו נוגע לך ואליך. אין צורך להגיב על כל נושא לשם התגובה בלבד.
אם אינך נכון לריב אז אל תזמין למריבות, בטח אם אינך יכול להתמודד עמן.
כנראה שגם אתה אחד המרכיבים של אותו מנגנון השמדה עצמית של הגוף היקר אליו אנו משתיכים. חבל.
התנהלותך ושכמותך גורמים רק נזק ורצון לחדול ולהתרחק מהגוף הזה והפורום שלו, בהתקפות השוא והזעם הנובעות מחוסר הבנה בסיסית של דברים.
מפאת כבודו של זאב לא אוסיף עוד אלא אם אדרש לכך.
בשאת וגועל נפש,
רן.
רנצ'וק

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ג' דצמבר 22, 2009 12:15 am

:mrgreen:
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ג' דצמבר 22, 2009 12:57 am

רן הקשב והפנם, הוצא אותי מהפה שלך ומהפריים שלך, אני לא עשיתי לך כלום, לא פניתי אליך ולא שאלתי לדעתך וגם אין לי שום ענין בשום קשר אתך, אתה לא מענין אותי ואני לא סופרת אותך זה ברור לך?
אל תסכסך, אל תתעסק בענינים לא לך, ואם ממש בוער לך אז יש דרכים אחרות לעשות זאת, לפחות עד ההתקפה הבוטה שלך עלי בפעם הראשונה, חשבתי שיש ביננו יחסים קורקטיים.
יש לך את החוצפה להטיף לאחרים לא להתערב בענין לא להם בו בזמן שאתה לא מפסיק לבחוש בקדרת הסחי
הפסק לרכל כמו נקבה מתוסכלת, הפסק עם הפנטזיות שכל מטרתן להבעיר אש, מי שמדבר על מנגנון השמדה עצמית שיסתכל קודם כל במראה בעצמו.

הנסיונות שלך ושל מפעילך המלומד להציג תמונת שווא לא ממש מצליחה, במקום ללכת להתבכיין בכל מקום שעוד מוכן להקשיב לך מתוך רחמים אני מציעה שתמצא לך חיים.

מפגש טוביה זה לא אתה, מעולם לא היית אתה, זה רן שושני נטו, והנסיונות שלך לנכס לעצמך את היוזמה קורעים אותי מצחוק
אתה משנה את דעתך כמו שאני מחליפה גרביים ואני מחליפה אותן לפחות פעמיים ביום, כל בר דעת מבחין בעליבות בה אתה מתנהל
ועוד יותר עליב שאתה קובע נחרצות מי לא ראוי ומי כן, מי אתה שתקבע?
הטרחנות שלך מאוסה והרכילות שלך עוד יותר מאוסה.
נסיונות ההשתלחות וההתחככות שלך במועדון החמש שמוחק אותך, ולחילופין הלשון הארוכה שלך שנדחפת לה מעת לעת (הספין במלוא מובנו), וההשתלחות שלך בחברים פה לא ממש משאירות רושם על אף אחד, אלא גיחוך ובוז, ואל תתפלא שאחר כך מעמידים אותך במקומך בצורה הכי בוטה ושראויה לך, אתה מרוויח זאת ביושר בכל התחומים.

אירית
הלא ראויה, המכה מתחת לחגורה, המגעילה, הבריונית ומפעילת שכירי חרב בלה בלה בלה
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי אקסל » ג' דצמבר 22, 2009 9:16 am

רועי צוקרמן כתב:אקסל - מה שכתב רן זה לא עדכון, אלא הזמנה למריבה.
נשמח מאוד לדעת מתי מתקיים מפגש טוביה, איפה (בטוביה :) ) ומה מתחדש שם. אבל בשביל זה לא צריך את השרשור הזה.
במיוחד בהתחשב בכך שההודעה שרן מצטט כלל לא נמחקה מ-CF, מסתבר...

צוקרמן אתה טועה ובגדול, זה כן עידכון וזה מה שקורה אצלינו בטוביה !!!
וההודעה של רן לא נמחקה אבל שלושת ההודעות שלי כן נמחקו .
אז אם אתם מעונינים לדעת מתי יש מפגש בטוביה זה בכל יום שישי בשעה 13:30
אני מבין בזאת שלא מענין אותכם לדעת מה קורה בתוך המפגש שלנו.
חשבתי שאנחנו יכולים להביע את דעתנו חופשי בפורום הזה ,כנראה שטעיתי .
ואירית לידיעתך המפגש הירושלמי הוא בהחלט לא רן שושני .
המפגש הוא שלי כמו שהוא של רנצו'ק וכמו של שושני ויתר החברים שלנו !!!
סמל אישי של המשתמש
אקסל

הבא

חזור אל פורום אספנות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים