על ידי zeev » ו' מרץ 11, 2011 1:18 pm
עדיין לא מצאתי את הפרוספקטים הרלוונטיים , מקווה למצוא בימים הקרובים , השנה אני לא נוסע לסטאפורד כי זה אצלי משולב עם ביקור אצל הבת שלי שגרה בלונדון והשנה תהיה כאן .
השוק בסטפורד היה תמיד גן עדן לחובבי אופנועים בריטיים , זה לא רק שוק חלפים , יש שם תצוגות ענק של מועדונים שונים אשר מציגים אחד ליד השני ( " ממש כמו אצלנו " ) וכן מכירות של מאות אופנועים ע"י כרוז , הכניסה לשם עולה בנפרד אבל ניתן לראות מרחוק , רמות השיקום מהממות , ניתן לראות שם רבים מן הכלים שכאן רואים רק בירחונים .
בשנים האחרונות פחתה משמעותית כמות חלקי החילוף הבריטיים ועלתה כמות החלקים החדישים יותר כי כבר מזמן לא מפרקים אופנועים בריטיים .
במה שקשור ל - h - 16 שלך , ממה שידוע לי הוא יוצר משנת 1931 עד 1945 וכמובן שבשנות המלחמה שימש את כוחות הצבא , נדמה לי שהיצור הופסק ב -1945 .
ה - BIG - FOUR שלי יוצר גם הוא מ - 1931 והיצור המשיך אל תוך שנות החמישים , הוא בעצם הבן דוד , ונלקח שלל מן המצרים במבצע סיני , בפי העם הוא נקרא נורטון סיני .
אני קניתי שם מספר פריטים אצל הספק שכתבתי לך , אגב הוא גם שולח לארץ בדאר , יש שם גם דוכן של חלקי גומי לאופנועים וגם אביזרים , מחירי רצח אבל הם אוהדי ישראל , רק לדוגמא בשביל הסנבים 1932 שלי עבור הגומיות צד של המיכל רצו 37 לירות ברטיות כאשר הלירה הייתה כמעט 8 שקלים .
לסיום כדי להגיע לשם צריך לנסוע ברכבת התחתית עד תחנת יוסטון , זה מרכז רכבות שם קונים כרטיס לעיר סטפורד בערך שעתיים וחצי ברכבת ,בתחנה של סטפורד אין אוטובוסים ואתה לוקח מונית בערך 5 פאונד אם לא רימו אותך , אם רימו גם 8 פאונד יכול להיות , הגעת , יש דוכנים לכרטיסים , סדר אין דחיפות , מספר דקות ואתה מצטרף לטורי האנשים שנכנסים ליריד .
אני שולח לך בפרטי את הטלפון ובקרוב את הדאר של ספק החלקים . בהצלחה - זאב