וולבו 1976 שנצבעה, אך שוב צצה חלודה...

המכונית לא מניעה? האופנוע משתעל? הפורום הטכני נועד לכל שאלה ולתמונות של תהליכי שיפוץ

וולבו 1976 שנצבעה, אך שוב צצה חלודה...

הודעהעל ידי אריהג » ב' אוגוסט 22, 2011 12:40 pm

שלום
צבעתי את הוולבו לפני כשנתיים או יותר. אך שוב צצה חלודה. (הפח של הוולבו אחד הטובים, אבל בימים ההם לא היו מגלוונים אותו בתהליך הייצור).
האם אפשר להיעזר בארגונכם בחילופי מידע אודות מוסכים, פחחים, חלפים, עצות לטיפול / שימור?
אני מסתדר, אך עצות והחלפת מידע תמיד עוזרים. אגב; אני גר בתל-אביב, אך קרוב להרצליה ולרמת השרון.
מחפש תיקוני צבע מקומיים אך יסודיים במחירים שפויים. הפחח צריך לא לחשוש להסיר את השמשה הקדמית.
תודה!
אריה
אריהג

Re: וולבו 1976 שנצבעה, אך שוב צצה חלודה...

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ב' אוגוסט 22, 2011 12:54 pm

כמו תמיד בפחחות רכב אספנות, אני ממליץ על רועי רבינוביץ' מאוטו-פח בפתח תקווה, שביצע את העבודה בגאמין שלי.
הוא לא זול (אבל גם לא יקר במיוחד) ועושה עבודה מצוינת ברכבי אספנות. המוסך שלו ממוקם ברחוב רבינזון בפ"ת.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ב' אוגוסט 22, 2011 4:19 pm

הבעיה כלל לא בפח של הוולוו , אין ספק שהפח הוא טוב , רק מי שעשה את העבודה בפעם האחרונה הוא רע , אפילו רע מאוד , בעית החלודה נובעת מבסיס לא טוב שנעשה לפני הגימור הסופי , במקרה זה יש דוגמא קלסית , העבודה נעשתה לפני כשנתיים , חיצונית נראה מצויין ואז בין כשנה וחצי עד שלוש שנים מתחילה לצוץ חלודה , סדקים בצבע , או כל נזק אחר , הכל תלוי בחוסר המקצועיות של הצבע , או הפחח , בדרך כלל שניהם , אוכל להמשיך עד כמה שידיעותי מגיעות כמובן אם יש בכך עיניין , חשובה מאוד ההכנה , זו תורה שלמה , החל מחומרי היסוד וכלה במסירי שומנים וסיליקונים שונים .
נ.ב. מעניין , מתי נעשה הצבע של הגמין שלך רועי ?
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ב' אוגוסט 22, 2011 4:39 pm

קרוב לשש שנים (איך שהזמן רץ...).
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי zeev » ב' אוגוסט 22, 2011 6:52 pm

מההכרות שלי עם האוטו אין ספק שהעבודה בוצעה כהלכה , יש כמה " בעלי מקצוע " שאני מכיר אשר אצלם ראשית מתחילים סדקים , לזה כמובן יש את הסיבות שלו , דרך הסדקים חודרת כמובן לחות , מכאן ועד לחלודה הדרך קצרה .
zeev
צוות הניהול

חזור אל פורום שפץ זאת בעצמך

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים