אני חדש בתחום ומחפש לשפץ דווקא מוסטנג

המכונית לא מניעה? האופנוע משתעל? הפורום הטכני נועד לכל שאלה ולתמונות של תהליכי שיפוץ

אני חדש בתחום ומחפש לשפץ דווקא מוסטנג

הודעהעל ידי meitavgl » א' אוגוסט 24, 2008 11:27 pm

שלום אני רוצה להתחיל ואולי להכנס לתחום.
רציתי לדעת אולי יש פה מישהו שיכול לתת לי כיוון ולהגיד לי איפה אולי אני יכול למצוא מכוניות mustang אולי משומשות או מקום כמו מגרש גרוטאות
אם יש פה מישהו שיודע על איזה מקום שבו אני יוכל למצוא מכונית מסוג זה זה יעזור

תודה מראש
:wink:
meitavgl

הודעהעל ידי ירון פ. » ב' אוגוסט 25, 2008 8:26 am

שלום וברוך בואך לפורומנו.

לעניין שאלותיך - רבים מחפשים כיום בארץ מוסטנג והאמת שכנראה שאין לכולם. תוכל לחפש בלוחות באינטרנט כדוגמת יד שנייה (תחת אספנות), קלאסיק קאר של ליאור ברוך ועוד. אבל... סביר להניח שיקשה עליך למצוא את מבוקשך.

אופציה נוספת היא ליצור קשר עם החברה היעודיים, משמע אלו שאוספים ומשפצים ואולי להן יש מידע על רכבים כאלו.

האופצייה הקלה ביותר היא לייבא אחת מחו"ל. אומנם מחירי רכבי האספנות האמירו בארה"ב בשנתיים האחרונות, אולם תוכל ייבא אחת במצב טרום שיפוץ (אצל האמריקאיים, משום מה ישנם סטנדרטים גבוהים בהרבה מאלו שנוהגים בארצנו - ואצלם רכב לפני שיפוץ לעיתים אינו במצב כה רעוע כפי שהינו מוצג).

מקווה שעזרתי במשהו...
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

הודעהעל ידי zeev » ב' אוגוסט 25, 2008 8:55 pm

הייתה לחבר ז"ל לפני שנים מכונית שהוא קרא לה מוסטנג , לאוטו היו 4 צילינדרים , היתכן שזו אכן מוסטנג ? - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי ירון פ. » ג' אוגוסט 26, 2008 1:56 am

zeev כתב:הייתה לחבר ז"ל לפני שנים מכונית שהוא קרא לה מוסטנג , לאוטו היו 4 צילינדרים , היתכן שזו אכן מוסטנג ? - זאב

זאב למוסטנג היו דגמים רבים לאורך ההיסטוריה ולמיטב ידיעתי, היו כלולים בהם דגמים שהגיעו עם אופצייה למנועי 4 צילינדר.
אוסף כלי רכב ללא ליאות.
סמל אישי של המשתמש
ירון פ.

חזור אל פורום שפץ זאת בעצמך

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים