צעצוע חדש במשפחה :-)

המכונית לא מניעה? האופנוע משתעל? הפורום הטכני נועד לכל שאלה ולתמונות של תהליכי שיפוץ

הודעהעל ידי amitexc » ב' מאי 04, 2009 4:47 pm

כנראה שמדובר בסתימת דלק, כאשר התערובת ענייה הסל"ד עולה בלי שום קשר למצב המצערת.
כמו כן אם המצערת תקועה במצב "פתוח" אז גם לא תהיה לה השפעה על סל"ד המנוע,

כשאתה מסובב את ידית הגז אתה מרגיש התנגדות\מזיזה משהו?
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי zeev » ב' מאי 04, 2009 8:11 pm

הואיל ואני בטוח שמה שהעלה עמית נבדק ע"י גנאדי כדבר ראשון הייתי מציע לבדוק 2 דברים , אחד רע והשני אפילו גרוע יותר .
הראשון אם המנוע עובד בסיבובים גבוהים ולא מפסיק סיכוי טוב שיש דליפת אויר מחיבור המאייד לגוף או למתאם , אז חודר אויר שלא דרך הונטורי ומשנה יחס אויר לדלק , כמו כן אין קונטרול על המצערת .
השני הגרוע יותר, זאת בעיה במחזירי השמן בצירים הראשיים אשר משחררים את תת הלחץ , במצב זה המנוע מניע רק בסיבובים גבוהים , ואם מחזירי השמן בלויים לגמרי בכלל לא .
אפשרות מאוד לא מעשית אבל קיימת זה סדק בבלוק המנוע . - זאב
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי amitexc » ב' מאי 04, 2009 9:23 pm

זאב מאחר וגנאדי כתב זאת:

אגב, לאחר הובלה, כבר במחסן, סתם ניסיתי להניע, נתתי כמה סיבובים- ופתאום הוא הניע ועבד די יציב בטורים גבוהים (לבד), ללא תגובה לידית הגז

אני לא ממש בטוח שמה שציינתי באמת עבר בדיקה :wink:
סמל אישי של המשתמש
amitexc

הודעהעל ידי gluk » ב' מאי 04, 2009 10:29 pm

עבר, עבר... :D כתבתי מהתחלה- הטוסטוס כל הזמן כן היה מגיב למצערת- כלומר, המנוע עבד רק, כשנתתי פול גז, כשעזבתי- נכבה. אף נסעתי איתו ככה (גם ככה על הדבר הזה נוסעים רק בפול גז! :D ). ללא ספק- המצערת מחוברת לידית ומגיבה. האם נסגרת/נפתחת עד הסוף- זו כבר שאלה אחרת! עוד לא פירקתי בשביל לראות את זה. במחסן ניסיתי סתם להניע, כבר בשביל הקטע- ואז זה קרה, זה לא קרה לפני זה! אולי משהו שם באמת נתקע כל הזמן- אפרק ואבדוק. בכל מיקרה הכלי לא אמור לנסוע יותר מדי- אבל יהיה נחמד, שכן יוכל לנסוע בכ"ז! :twisted:
סמל אישי של המשתמש
gluk

הקודם

חזור אל פורום שפץ זאת בעצמך

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים