שאלה: הייתם רוצים להתקין מזגן ?

פורום לפרסום מודעות מכירה/ביקוש מכלולים ורכבים

שאלה: הייתם רוצים להתקין מזגן ?

הודעהעל ידי דרור 914 » ג' פברואר 26, 2008 10:34 pm

אם היה באפשרותכם להתקין מזגן מודרני, קומפקטי שלא מכער את הרכב. כמעט ולא גונב כח מהמנוע ובעלות נמוכה מעט ממה שקיים בשוק המזגנים היום (אם אפשרות חימום אופציונאלי) הייתם עושים את זה? או שאתם מעדיפים לשמר את המקוריות של רכבכם ?
האתר לחלפים לרכבי אספנות, כי היכולת לשפץ תקבע בסוף אם הרכב יהפך לברזל או ליצירת אומנות מוטורית על כבישי ארצנו.
דרור 914

הודעהעל ידי שטוטית » ג' פברואר 26, 2008 11:01 pm

הייתי שמחה אבל אמרו לי להמנע מזה.. המנוע שלי גם ככה קטן ..
אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'
חברה ב-IVC, חברה ב-IAROC, וחברה של נטשה
www.iaroc.org.il
סמל אישי של המשתמש
שטוטית

הודעהעל ידי רועי צוקרמן » ג' פברואר 26, 2008 11:18 pm

בפיאט זה לא בא בחשבון (קצת מטופש כשאין אפילו גג...), אבל באוטוביאנקי יש על מה לדבר.
רועי צוקרמן
צוות הניהול

הודעהעל ידי AKICHU » ג' פברואר 26, 2008 11:23 pm

Dror
as u were asking for oppinons than for me to install somting that was not there originally is wrong
u can always install an AC into a Dussenberg dont u think it will be wrong?

I am sure u refer to cars from the 70 well may be these cars should not be considered as antique or old timers or classics

they should be defined as old cars thats it

for me its like the artificial Ski slopes in Dubai u can ski there and the facilities there are far more better than thoes in Aspen or Lermus but this is by all means not a classic Ski resort
http://www.skidubai.com/ski-dubai/photos/

Irit
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי דרור 914 » ד' פברואר 27, 2008 11:21 am

AKICHU כתב:Dror
as u were asking for oppinons than for me to install somting that was not there originally is wrong
u can always install an AC into a Dussenberg dont u think it will be wrong?

I am sure u refer to cars from the 70 well may be these cars should not be considered as antique or old timers or classics

they should be defined as old cars thats it

for me its like the artificial Ski slopes in Dubai u can ski there and the facilities there are far more better than thoes in Aspen or Lermus but this is by all means not a classic Ski resort
http://www.skidubai.com/ski-dubai/photos/
יש בהחלט רכבים שכל דבר שתוסיפי להם את תהיי גורעת במקרה הטוב או מחללת קודש במקרה הרע, אבל יש רכבים במיוחד כאלה שבעלייהם אוהבים להסתובב איתם גם ביום יום שמזגן יכול להוסיף לחווית הנסיעה בהם ומבלי לפגוע משמעותית ברכב.
וכמובן זה הכל עניין של נקודת השקפה של האם הרכב משרת אותנו או אנחנו את הרכב.
ולא הבנתי בדיוק את הנקודה לגבי רכבים משנות ה 70 שאינם אספנות או לא נחשבים כקלאסיים מבחינתך ?
מזגן גם יכול להחשב כשיפור לרכב ונשאלת השאלה אם מבחינתך שיפוריי רכב מקומם אך ורק על רכבים חדשים ?

Irit
האתר לחלפים לרכבי אספנות, כי היכולת לשפץ תקבע בסוף אם הרכב יהפך לברזל או ליצירת אומנות מוטורית על כבישי ארצנו.
דרור 914

הודעהעל ידי AKICHU » ד' פברואר 27, 2008 6:34 pm

Dror
i repeat, if a car is defined as a classic one means there are not many of it
it has an exeptional originality
so why doin harm to it?
most of the cars from the 70 are not classic at all, and it has nothing todo with the make or model it is a regular car that in Israel only because it is 30 years old it gets a grandiose definition as a collectable ASFANUT
i agree that every car that is preserved is blessed, however if you put an accessory which was not there and its a real classic than you lose the originality

take an example of the Ford A, which is modified into a Hotrod or a Ratrod it is no longer a classic Ford A it is a hybrid which has a totaly new originality but as a different car
i respect this culture and among thoes Hotrod Ratrod and Streerod there are collectable ones and their price is over 100K $ a piece

if you take a Mercedes from the 70, one of the mass production and u modify it, i could not care less
however if you have a classic one, than in my opinion you are doing harm

Another analogy, the Mona Lisa original portrait by Leonardo Da Vinci - in my eyes this anything but a beautiful lady she has a pale moon face and she is fat
all this can be changed it is enough if u add rose to her fat cheeks u already improved it would this be still regarded as an original portrait?
Irit
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי דרור 914 » ה' פברואר 28, 2008 2:24 pm

AKICHU כתב:Dror
i repeat, if a car is defined as a classic one means there are not many of it
it has an exeptional originality
so why doin harm to it?
most of the cars from the 70 are not classic at all, and it has nothing todo with the make or model it is a regular car that in Israel only because it is 30 years old it gets a grandiose definition as a collectable ASFANUT
i agree that every car that is preserved is blessed, however if you put an accessory which was not there and its a real classic than you lose the originality

take an example of the Ford A, which is modified into a Hotrod or a Ratrod it is no longer a classic Ford A it is a hybrid which has a totaly new originality but as a different car
i respect this culture and among thoes Hotrod Ratrod and Streerod there are collectable ones and their price is over 100K $ a piece

if you take a Mercedes from the 70, one of the mass production and u modify it, i could not care less
however if you have a classic one, than in my opinion you are doing harm

Another analogy, the Mona Lisa original portrait by Leonardo Da Vinci - in my eyes this anything but a beautiful lady she has a pale moon face and she is fat
all this can be changed it is enough if u add rose to her fat cheeks u already improved it would this be still regarded as an original portrait?
Irit

בסך הכל אני בהחלט מסכים אם כל מה שאמרת, יש איזה קו דק עד בילתי נראה שמפריד בין מכוניות שלא הייתי או היינו פוגעים במקוריות שלהן ובין אלו שהיינו עושים פשרות מסויימות כדי להרוויח נוחות או כח או מראה משופרים.
אני מניח שאצל כל אחד הקו הוא שונה ועובר במקום אחר, כי כמו שאמרת אני ואת אולי לא נפגע בפורד מודל A אבל יש כמה וכמה שכן הפכו אותן להוטרוד וכדומה.
ולגבי ההגדרה "אספנות" אז זו באמת הגדרה כוללנית שהקשר בין המשמעות שלה לבין רכב מסויים לפעמים קצת פוגע באינטילגנציה.
דרור 914

הודעהעל ידי AKICHU » ו' פברואר 29, 2008 12:32 am

At last we agree on somthing , at last u do not think i am the bad witch from the north
Irit
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי דרור 914 » ו' פברואר 29, 2008 2:13 pm

AKICHU כתב:At last we agree on somthing , at last u do not think i am the bad witch from the north
Irit

אף פעם לא חשבתי כזה דבר עליך, מה? את מהצפון :?: :lol: :lol:
סתאאאם
אני בסך הכל חופר קצת לפעמים לראות מה באמת אנשים חושבים.
אני סך הכל מאוד ליבראלי לגבי התחביב, מה שחשוב לי בעיקר זה ההנאה ממנו , שלי ושל כולם.

דרור
דרור 914

הודעהעל ידי AKICHU » ש' מרץ 01, 2008 4:39 pm

שוב, זה בערך כמו לבוא לפגישה של שומרי משקל עם שליחות של פיצה, יש חובבי תרבות אכילה מתומצתת ויש אוהבי ג'אנק פוד, כל אחד על פי בחירתו.
ברור לך שקשה לשכנע את מי שמתעקש על מקוריות והיסטוריה מדוייקת, שהתקנות נוצרו למענו, ושמודאג מהעובדה שהתקנות יורעו כי מישהו מותח יתר על המידה את החבל שנתנו לו.
אמרתי לך, אני כבר שמעתי את הדברים הבאים:
יש לי רכב בן 20 שנים שאני מטפח אותו ושומר עליו מה לי מגיעות פחות זכויות מרכב שמוגדר כאספנות הוא נראה כמו פחנוע?
הרי כל יום יכול לקום משהו ולדרוש את הדברים הנ"ל ולטעון למשל בשם בטיחות הרכב והזיהום הסביבתי, ולדרוש שגם רכב אספנות יעבור מכון תקנים למשל
טחנו את הנושא.

ולדעת לא מעטים אני מכשפה, שרודפת מסכנים, ככה טענו לפני כחמש שנים, ככה טוענים/ות היום
מה שנכון כשאני זועמת קורים לאנשים מסוימים דברים לא סימפטיים, מי יודע? בכל מקרה שלא ירגיזו אותי אני לא שולטת בזה :D
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי אלעד » ש' מרץ 01, 2008 8:34 pm

שטוטית:
אירית, אם אני רוצה מזגן, תרביצי לי? :oops:
היתה 33 - עכשיו 146.
לפחות הווספה נשארה.
סמל אישי של המשתמש
אלעד

הודעהעל ידי AKICHU » ש' מרץ 01, 2008 9:39 pm

אלעד לא יפה להתחבא מאחורי האשה
אירית
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי שטוטית » ש' מרץ 01, 2008 10:14 pm

בגלל שאי אפשר להתנתק מהפורום מבלי להסתכן בכך שלא אוכל להתחבר בחזרה, אנחנו לא מתנתקים כל אחד במחשב שלו ולכן כאשר כל אחד מאיתנו משתמש במחשב של השני אנחנו משתמשים גם בכינוי שלו.
אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'
חברה ב-IVC, חברה ב-IAROC, וחברה של נטשה
www.iaroc.org.il
סמל אישי של המשתמש
שטוטית

הודעהעל ידי AKICHU » ש' מרץ 01, 2008 10:26 pm

בובית
אני צוחקת אני מקווה שאת מבינה
אירית
סמל אישי של המשתמש