שמי דרור גליקסמן
חלק ממכם מכיר אותי וחלק עוד לא.
רציתי לברר מה מידת הכנסת האורחים שלכם פה בפורום/מועדון החדש .
באוגוסט השנה פתחתי ביחד עם שותפי עמי מאירמן חברה ואתר המוקדשים לחלפים לרכבי אספנות. זה פרוייקט שחלמתי לעשות משנת 1996 ורק עכשיו הגעתי למימוש.
בכל מקרה גם אני וגם עמי לא תיארנו לעצמנו איזה פרוייקט עצום לקחנו על עצמנו.
למעשה תוך שנה מהיום זה הולך להיות האתר הישראלי עם המספר הרב ביותר של מוצרים !
ובעתיד אנחנו נהיה יחודיים גם ברמה העולמית שכן אין אתר יחיד בעולם שלקח על עצמו לספק חלפים לכלל רכבי האספנות .
בפורום חיפושיות אני חבר וותיק ונותנים לי את הרשות להציע חלפים לרכבי אספנות. אני מקווה שגם כאן אוכל להציע את עזרתנו לאנשים המחפשים חלפים נדירים וקשיי השגה.
אני לא מתכוון להכביד על הפורום באינספור פרסומות, ממש לא, אני רק שואל אם כאשר מישהו שואל ומחפש חלף מסויים שיש לי במלאי אז אני אוכל לענות לו מעל דפי הפורום.
אני שואל זאת כי בניגוד לפורום חיפושיות שם אין לאף אחד היתנגדות שאתן מענה למחפשים מעל דפי הפורום, אז בפורום carsforum אספנות אני נתקלתי בגישה של אם אתה לא משלם אתה לא מפרסם, נכון לעכשיו כשהעסק עוד בחיתוליו, אני מעדיף להשקיע את התקציב המצומצם ברכישת עוד חלפים בחו"ל והבאתם לארץ מאשר בתמלוגים לבעלי פורום כזה או אחר דבר שלא מקדם את האספנים בכלום.
ובכל מקרה אני לא מבין את הגישה הזו שכן הדבר החשוב ביותר לאספן המשפץ והנוסע ברכבו זו האפשרות להשיג חלפים כאשר הוא זקוק להם, אז למה למנוע מהאספנים את המידע החיוני?
זה תמיד נראה לי כמו לכרות את הענף עליו אתה יושב.
בכל מקרה שמח להיות כאן
דרור