כנראה שנכתב לפני הבחירות , מכל מקום מעניין . לא ?

כל הנושאים שבעולם מלבד אספנות

כנראה שנכתב לפני הבחירות , מכל מקום מעניין . לא ?

הודעהעל ידי zeev » ה' אפריל 25, 2013 6:42 pm

איני יודע מי כתב את זה אך אני מסכים עם כל מילה...

די לבכיינות של החרדים- אמני החמדנות, הצביעות והשנאה

יש במילים הקשות האלה יותר משמץ של אמת
אני שומע לאחרונה קול יבבה קולקטיבי, ממש זעקת הקוזק הנגזל,

של אנשי ש"ס ויהדות התורה: "לא להחרים את החרדים", "לא לפגוע

בעולם התורה". זה מכעיס אותי.

הם לא עולם של תורה. הם עולם של בטלנות וחמדנות ופרזיטיות !

זו קהילה צבועה וזדונית שעושה את "עולם התורה קרדום לחפור בו".

אפשר לכתוב "חמישה חומשי כתב אישום" כנגד החרדים בישראל. אבל כאן

על הבמה הזאת נעסוק בכותרות בלבד.

נתחיל בחרם:

החרדי! ם הם המחרימים הגדולים ביותר. הם מחרימים את הישראליות. הם מחרימים

את צה"ל. הם מחרימים את הנופלים במערכות ישראל. הם מחרימים את העבודה.

הם מזמן שכחו כי "בזעת אפיך תאכל לחם" - הם התרגלו לאכול מזעת אפם של זולתם.

הם שכחו כי "אם אין קמח אין תורה" - את הקמח הם דורשים מאתנו.

והם לא יודעים ש"דרך ארץ קדמה לתורה". לא רק שהם מחרימים אותנו, הם נעדרי

דרך ארץ אפילו בינם לבין עצמם !

ש"ס בזה לאגודה, לליטאים, לאשכנזים, לחילוניים. אגודה בזה לש"ס, לספרדים, לחילוניים. הם אמני החרמות והקללות והביזוי.

החרדים בזים לנו החילוניים שמפרנסים אותם ומכנים אותנו "בועלי נידות ואוכלי שפנים". הם בזים ומנדים ומחרימים ומקללים כל מי ששונה מהם.

הם גזענים ומתנשאים. זוכרים מה אמר המר"ן : "הבית היהודי הוא לא בית ולא יהודי. הם גויים". זה מגלם ומשקף לחלוטין מה חושבים החרדים על השונים מהם.

"עולם התורה" :

תורת ישראל מטיפה לאהבה, גם לאהבת גר וגוי ועבד ובעלי-חיים. התורה קובעת ציוויים אנושיים ומתחשבים. ואילו החרדים – אלה שבחוצפתם נוטלים על עצמם את הבעלות על התורה ועל היהדות - משתמשים במעטפת של דת ותורה ככלי לשררה פוליטית, להשגת ג'ובים, לכבוד, לניצול כספי ציבור ובכך למעשה בזים לתורה ולערכיה ! החרדים עושים פלסתר את היהדות ומשניאים אותה על רוב היהודים.

אז מה בעצם קורה עכשו ?

אם אני מבין נכון את הלך הרוחות בקרב רוב הציבור ובקרב "הטירונים הפוליטיים" בנט ולפיד, הללו קלעו לדעת הרוב: להרחיק את החרדים מהקופה הציבורית !

העם היושב בציון מאס בפרזיטיות החרדית ומאס בנצלנות שלהם.

הם המאיסו עצמם עלינו. לא רוצה שהחרדים ישרתו בצבא. הם מביאים נזק וביקורת ובוז לכל מקום בו הם מגיעים. שיעבדו ! שיפרנסו עצמם ! שישרתו בקק"ל, במד"א, במע"צ. שיעבדו לפרנסתם. נמאס לנו לפרנס קהילה פרזיטית שרק לוקחת ואינה נותנת דבר !

לסיכום,

החרדים הם המחרימים. איננו מחרימים אותם, אנחנו מבקשים להרחיק את החתול הזה מהשמנת ! חייבים אחת ולתמיד לתקן את העיוות הנורא הזה שאנו מפרנסים אנשים ש"תורתם אומנותם".

ילדינו לומדים חינוך, פיזיקה, היסטוריה, מחשבים, ספרות , רפואה, משפטים ותורתם זו היא אומנותם לא פחות מאמנות הלוליינות החרדית. ילדינו משרתים ועובדים ואנו נדרשים גם לעזור להם.

החרדים חייבים ללמוד לפרנס עצמם. יהא זה הצדק החברתי בהתגלמותו !

נמאס לנו לשלם את האתנן שהפוליטיקאים מתחייבים לשלם לחרדים תמורת אצבעות בהצבעות !
zeev
צוות הניהול

Re: כנראה שנכתב לפני הבחירות , מכל מקום מעניין . לא ?

הודעהעל ידי AKICHU » ש' אפריל 27, 2013 1:55 pm

מילים כדורבנות אבל בערבון מוגבל, לא כל החרדים נוהגים ככה, חלקם ולא רובם אכן מדמנה אנושית, אבל האחרים לא כאלו.
סיפור אישי קטן
אמי זיכרונה לברכה באה ממשפחת דתית אורתודוקסית, אמי עזבה את הדת במלחמת עולם השנייה ועל כך הוחרמה ע"י הוריה. הסיפור מאד מורכב ומלא פרטים ולא אלאה אתכם בפרטים אבל, אמי נישאה בשלישית לאבי ז"ל האתאיסט שכל משפחתו התנצרה בשלהי שנות השלושים. הסבא והסבתא שלי מצד אמי החרימו אותה בגין זה ואני זוכרת כאשר הם שבו לארץ משליחות של דודי אח אמי בדרום אפריקה, כל בני דודי הדתיים ואני נסענו לקבל את פניהם בשדה התעופה בלוד, לכולם הם הביאו מתנות חוץ ממני (הייתי בת 5) ורק טפחו לי על הראש, מאוחר יותר שכולנו עלינו לירושלים לבית הקבע שלהם, כולם ישבו על ברכי סבי ורק לי לא הותר.

ומהצד השני משפחתי הנוצרייה שחבקה אותי הרבה יותר, במשך שנים כאשר בקרתי אותם בגרמניה אסרה עלי לספר שאני יהודייה ושאני באה מישראל בתואנה שזה לטובת בטחוני האישי.
רק בגיל 15 הבנתי שההם פשוט התביישו, ואז הפסקתי לנסוע לשם עד שהפנימו והתנצלו

אז אי אפשר להאשימני ביפות נפש

אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

Re: כנראה שנכתב לפני הבחירות , מכל מקום מעניין . לא ?

הודעהעל ידי zeev » ש' אפריל 27, 2013 3:57 pm

את הקטע שפרסמתי כאן לא אני כתבתי , הוא נשלח אלי מחבר ivc מאיזור חיפה , הכותב אלמוני , אבל זה לא אומר שאינו צודק , הואיל ואני מסכים לחלוטין עם רוב הכתוב החלטתי לפרסם את הדברים בשרשור המיועד לכך בפורום זה שכן כאן לא ימחקו אותי . באנגליה יש הרבה חרדים , האם מישהו יעלה על דעתו לנסות ולסחוט את ממשלת הוד מלכותה ? מצחיק , נכון ? אז למה אצלנו ? יש לי חבר ( גם חבר ivc ) ביום עובד קשה , ובערב שומע דברי תורה ולומד פרק גמרא , ראוי להערכה , נכון ? ובהקשר מה שכתבת אירית אני לא מגיב ולא אכתוב את דעתי מחשש שלהעליב או לפגוע , ורק זאת אומר , משפחה לא בוחרים , נולדים עם זה .
zeev
צוות הניהול

חזור אל אוף-טופיק

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד