סיפור סינדרלה הוא לא רק באגדות

כל הנושאים שבעולם מלבד אספנות

סיפור סינדרלה הוא לא רק באגדות

הודעהעל ידי AKICHU » ו' אפריל 17, 2009 11:23 pm

היא הופיעה לראשונה רק ב-11 באפריל לפני שבוע משבת בתחרות הכשרונות הבריטית – Britain's got a talent אבל בזכות הקידמה הטכנולוגית האינטרנט סוזן בויל היא כבר סופרסטאר.
תמונה

סירטון ביוטיוב של של סוזן בת ה-47 שרה את "חלמתי חלום" מתוך המחזמר "עלובי החיים" נצפה יותר מ-19 מיליון פעמים בין היתר ע"י דמי מור ששלחה לה ברכה ובן זוגה אשטון קוצ'נר.

סוזן הרווקה והמובטלת מ- West Lothian שבסקוטלנד בת למשפחה בת 9 ילדים עניה, הוזמנה לתוכניות ראיונות באוסטרליה וארה"ב, והיא הוצגה בתכנית היוקרתית של NBC – Today Show – וגרמה למנחה למחות דמעה.

למרות שסוזן עברה רק את השלב הראשון בתחרות, משווים אותה למנצח משנה שעברה בסוגת האופרה פול פוטס
כאן

דווח כי אחד משופטי התחרות סיימון קאוול, כן, כן השופט הרשע הבריטי מאמריקן איידול, מנהל מגעים עם חברת הקלטות בנוגע לחוזה עם סוזן בוייל.

סוזן בוייל גילתה כי זוהי הפעם הראשונה ששרה בפומבי מאז מותה של אמא שנתיים לפני כן. בגלל השכול הפרטי שלה החליטה להפסיק לשיר לדבריה אמא הייתה כל חייה – אהבתי אותה כל כך והיא זו שדחפה אותי להכנס לתחרות כו טענה שיש לי קול נהדר, אז החלטתי שהשנה אנסה את מזלי ואני פשוט לא מאמינה למה שקורה.

להלן הסרטון ששינה את חייה של סוזן בוייל
כאן

אני בטוחה שנשמע ממנה עוד הרבה – וזו ההוכחה שסיפור סינדרלה הוא לא רק באגדות
תהנו

שבת שלום
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

חזור אל אוף-טופיק

מי מחובר