אקוג'ט - מליין משועמם או חזון?

כל הנושאים שבעולם מלבד אספנות

אקוג'ט - מליין משועמם או חזון?

הודעהעל ידי AKICHU » ש' ספטמבר 19, 2009 3:00 pm

כמו כל שגעון או חזון, גם המיזם הזה התחיל בשירטוט על מפית.
תמונה

ג'י לנו "מופרע ברמות" במובן החיובי, בעצם ההגדרה הזאת יותר מכבדת "מופלא ברמות" הוא חובב רכב שחלם לבנות מכונית מונעת טורבינה שתהייה בעלת ביצועי על, יחד עם זאת ידידותית לסביבה.
8 חודשים אחרי, התוצאות הוצגו בתערוכת SEMA בווגאס בשנת 2006.
כאמור המטרה העיקרית הייתה לבנות מכונית עם ביצועי על וידידותית לסביבה, שמונעת בדלק ביודיזל אבל שלא נוסעת כמו הפריוס. לדברי ג'יי הוא מודע לעובדה שרק בעונת קציר הסויה יהייה דלק למכביר אבל זה זניח.

לב המכונית הוא מנוע מתוצרת האניוול שמונע על ידי טורבינה ובעל הספק של 650 כ"ס שיושב על שלדת אלומניום של קורבט מוסבת. המרכב הוא מבנה מתקדם של קרבון מעל קוולאר, המכונית צבועה בצבע ידידותי לסביבה שכן הזיהום בתהליך הצביעה מזערי ביותר.

למרות שהמכונית כמעט כולה נבנתה במוסך של ג'יי לנו הייה זה בפיקוח ובקרה מלאים של GM.
הדרך עד לסיומו של המיזם לא הייתה סוגה בשושנים, מהר מאד הבינו שהמנוע המפלצתי שורף מצמדים, דיסקיות , בלמים וממירי טורק
צוות "הכלב הגדול" (צוות המוסך של לנו) ידעו מהרגע הראשון שהמיזם הזה יהייה "רומן" ארוך. עכשו שהמיזם הסתיים הצעד הבא הוא לפתח משתיק רעשים שהמכונית הזאת זקוקה לו נואשות כפי שתראו בסרט

להלן הסרט
כאן

גיא!! דור העתיד שלנו מתה לשמוע את הגיגיך

חג שמייח
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי guurf » ש' ספטמבר 19, 2009 8:42 pm

הגיגי כבר כאן:
אני מאוד אוהב את המכונית הזאת. אף פעם לא ידעתי שג'יי לנו הוא חובב רכב, ועכשיו שאני יודע, אני
מעריך אותו אפילו יותר. בהתחלה כששמעתי על המכונית הזו חששתי (בגלל שמפורסם ייצר אותה)
שהיא תהייה חשמלית/היברידית/סולארית/תא דלק/ דבר לא מעשי ומשעמם אחר, אך כשקראתי
עליה הבנתי איזה דבר הוא בנה. פשוט מכונית נפלאה. לנו הוכיח שאפשר לשלב ביצועים ושמירה
על הסביבה בלי לבנות מכונית שעשויה כולה ממצברים עם מנוע חשמלי עצום לכל גלגל ו "טווח
נסיעה מדהים של 3.7 ק"מ בין טעינה לטעינה!". קצת נסחפתי עם הציניות, אך בכל זאת מה שאני מנסה לומר פה
זה כל הכבוד לג'יי לנו על ה Ecojet שלו, וכל הכבוד שהוא בנה אותה לא חשמלית והראה לכל העולם
שאפשר לשרוף דלק בלי לזהם.
הלוואי שכל יצרני הרכב בעולם ילמדו ממנו.
גיא.
שיפוץ רכבי אספנות.
אין תחביב יותר טוב מזה.
סמל אישי של המשתמש
guurf
איש הבאגי

הודעהעל ידי Vovka » ב' ספטמבר 21, 2009 10:20 pm

הוא כבר לא יודע מה לעשות עם הכסף שלו :)

לנו, אם אתה קורא בפורום.. אני כאן, זרוק עצם. :lol:
Vovka