חן פרחי כתב:יובל - שום הודעה שלך לא נימחקה בשרשור שעסק במפגש ירושלים.
בודאי שלא, כי מעולם לא כתבתי
בשרשור זה, וגם לא טענתי כך.
חן פרחי כתב:ההודעה הראשונה של ארנון נימחקה, מאחר ועסקה בבקשתו של צביקה מרגלית להעביר את השרשור לפורום הסגור.
מאחר וההודעה נישארה בפורום הפתוח, היא הפכה למיותרת ונימחקה ביחד עם הודעתו של צביקה.
ההודעה השנייה של ארנון עסקה בחוסר תגובתו של נחום קדמיאל בנושא, ויותר מזה, באיך זה שאנשים בכלל מעיזים להנות מהתחביב שלהם..
גם הודעה זו נימחקה מאחר ולא היתה רלוונטית לשרשור.
קראתי שוב ושוב את כללי קארזפרום
(
http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules)
ובשום מקום לא מצאתי שהודעות "מיותרות" ו"לא רלוונטיות" (לדעת המנהל) הינן פסולות ואסורות. ולזה בדיוק התכוונתי בזה שמנהלי פורום אספנות מוחקים הודעות, לא משום שהן מפרות את כללי הפורום (כי הן לא) אלא משום שתוכנן לא מוצא חן בעיניהם. כל עוד ההודעות אינן מפרות את כללי הפורום, אם לדעת הכותב, הן רלונטיות ומעבירות את המסר שלו, אין שום סיבה שימחקו. ואם הן נמחקות, זוהי אכן דיקטטורה.
חן פרחי כתב:ההודעה השלישית של ארנון כללה את משפט המחץ "מי המנהל האוויל שמחק לי את ההודעות ?"
האם הפעם, המנהל שמחק את הודעותיו של ארנון הזדהה, או שגם הפעם חתם בשם "מנהלי פורום אספנות"? במקרה זה, אני יכול בהחלט להבין את הודעתו של ארנון.
חן פרחי כתב:תפקיד מנהל פורום הינו תפקיד כפוי טובה, שאין שום טובת הנאה בצידו, ולמעשה כמעט תמיד המנהל הוא "השוטר הרע" וכל מטרתנו היא לשמור על דיונים ברמה נאותה, לטובת יתר המשתמשים.
הלואי. ודוקא, מבין הפורומים של קארזפורום, יש לי רושם שה"שיטור" מופנה כלפי ה"פולשים" ולא כלפי יקירי הפורום חברי המועדון, שעליהם אין מקפידים / מעלימים עין / סולחים. למה למשל ה"דאחקות" המטופשות לדעתי, בין לירוי, עדי וכו' מוצאות את מקומן בשרשורים שאינם אופטופיק כמו שרשורי שוקעתיק וענתיקות בדרכים? האם דרור וסרשטין קיבל אזהרה על כך שפרסם מכונת תפירה זינגר (מזוייפת) בשרשור ה"מיועד למכירה בלבד של חלקי חילוף / אביזרים של רכבי אספנות ורכבים בני 25 שנים ויותר." האם החוק "אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן." לא חל על חברי מועדון החמש בפורום אספנות? ההודעה שלו לא נמחקה, מיותר לציין. השאלות הן רטוריות, אל תטרח לענות.
חן, אתה נציג המועדון היחיד (למיטב ידיעתי) שמנסה לקיים איזשהו דיאלוג, ואני מעריך זאת. צפוי שבתור שכזה, תספוג את כל האש, שמגיעה דוקא לעמיתך, בני הספל.