פרויקט שיפוץ Honda MB5 שנת 1981

המכונית לא מניעה? האופנוע משתעל? הפורום הטכני נועד לכל שאלה ולתמונות של תהליכי שיפוץ

Re: פרויקט שיפוץ Honda MB5 שנת 1981

הודעהעל ידי zeev » א' יוני 10, 2012 8:23 pm

זה סה"כ מזל נאחס , לא מגיע לך .
zeev
צוות הניהול

הודעהעל ידי אריהג » ג' יוני 12, 2012 9:38 am

ליאור. מה שקורה, אני עסוק, ממהר, נכנס לאינטרנט בכדי "להעיף" כמה דברים, נתקל בפרוייקטים שלך, הם מרתקים אותי ואני חייב לראות את התצלומים עד הסוף ו...אתה אשם בבזבוז הזמן שלי.!! סתאאאאאםם!!! זה מרתק ומעורר הערצה (אגב, גם למשפחתך). אריה גרינברג.
אריהג

הודעהעל ידי lior_baruch » ש' יוני 16, 2012 8:44 pm

למזלי הרב... הילדים פינו קצת זמן לצורך ביצוע את המלאכה (החלפת צילינדר, בוכנה, ראש וכו'), השתדלתי לא להפריע להם בזמן שצילמתי....

כן... הוא יודע שמסוכן למצוץ מוצץ ולעבוד באותו הזמן... כבר שנים שאני אומר לו אבל אין מה לעשות, הוא בעל המקצוע, לא רוצה להתערב לו בעבודה... (אז וינקר אחורי יצא ממקומו בהיסח דעת.. אז מה?! העיקר שיש מנוע.. :D )

תמונה

בוכנה חדשה במקום (השקית משמשת כ"ביטחון" למניעת נפילה של טבעות אבטחת פין הבוכנה פנימה בזמן הרכבתן)
תמונה

ללא מיקום מדוייק של הרינגים בבוכנה, היא לא תמצא את מקומה הראוי...
תמונה

אטם עליון - מגיע עם הקיט, ניתן לראות את שיירי השמן על הצילינדר, חשוב מאוד לשמן טוב טוב בעת החדרת הבוכנה וכהכנה לעבודה ראשונית
תמונה

צילינדר במקום, סעפת יניקה מורכבת עם שסתומים "בריאים" יותר
תמונה

ו.. אין יותר תמונות... תאלצו להאמין שהראש גם הוא מורכב וכן הקרבורטור וכל מה שנלווה...

לא התאפקתי ונתתי קיק. לא הניע.

קיק שני, הניע בצליל חדווה ומייד כיביתי :lol:

המנוע הינו מנוע שתי פעימות מוזרק שמן, מה שאומר שאין צורך להכין תערובת ובכל זאת, אכין מחר מעט תערובת לצורך העבודה הראשונית של המנוע שכן בתפקוד "רגיל", לוקח כמה שניות טובות בכל פעם לפני שמתחיל לזרום שמן שתי פעימות לסעפת היניקה (מותנה בכמות המצערת) ובהרצה בתחילה לא נדיבים בסל"ד... לכן, מיכל חיצוני מועשר בשמן (2%) יסייע.

מחר, הרצה.

שבוע טוב 8) :hump:

ליאור.
חלומות נועדו להגשמה

http://www.BackOnTwo.com
סמל אישי של המשתמש
lior_baruch

הקודם

חזור אל פורום שפץ זאת בעצמך

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד