אז זהו היום עושים תקינה.
נוסעים עם מוביל למשרד הרישוי. המוביל הגיע בזמן, מעמיסים ונוסעים.
התקינה הנמצאת בחולון ממוקמת לפני עמדה 1 ופתוחה לרכב אספנות מיובא ביום ג בלבד בין השעות 8 ל12:00.
הנסיעה למשרד נעימה, אין פקקים, המוביל נוסע במהירות של 60 קמ״ש ובדרך מרצה לי את משנתו הפילוסופית על עבודה ופנאי-איש מדהים.
הגענו ב8:15 . נכנסים למשרד מקבלים שובר לתשלום של 270 ש״ח. הולכים לדואר ומשלמים רק במזומן. אין תור בדואר-יופי.
אני חוזר לתקינה הבוחן רואה את האופנוע ומתלהב, מזכיר לו את ילדותו ברוסיה. אפילו לא צריך להוריד את האופנוע מהמוביל.
רושמים מספר מנוע-יש, מספר שלדה-יש, מודל מנוע-אין. כנראה הרוסים לא חשבו על זה. צריך להשלים. מוסיפים את המספר על הצמיגים(הכוונה לאלו המותקנים) מחשבים את ההספק של המנוע בכו״ס, שנת יצור, יצרן. צריך גם להציג תעודת רישום מהמכס ורשיונות מקוריים, מעבירים לאישור הבוס ומסיימים.מיופי לקח 15 דקות. לסיכום צריך להטביע את מודל המנוע על המנוע ולעמדה 1.
נוסעים לעמדה 1 מורידים את האופנוע ועומדים בתור. בעמדה אחת מכניסים כל פעם 7 או 8 כלי רכב, סוגרים את השער ומאמתים פרטים.
הקבוצה הראשונה בפנים ואני מחכה עם עוד אנשים. מתברר שאת העמדה מפעיל רק בוחן אחד שעושה הכל.
מחכים עוד. דווקא אנשים נחמדים, התחברנו. אין כסאות סככה, מים, שירותים, רק שמש. מחלים חוויות וסיפורים באמת נחמד.
בשעה 10:00 נפתחת העמדה ועוד קבוצה נכנסת, אני לא, אני השני בקבוצה הבאה.
ממשיכים להחליף חוויות, סיפורים על העבודה, נשים ועוד סיפורים בינו לבינה. משהו נוסע על חד אופן הקמנו מועדון חברים אמיתי.
בשעה 10:30 אני מתקשר לטלפון להתלונן-אף אחד לא עונה.
בשעה 11:00 נפתח השער והקבוצה הבאה נכנסת. אני שני.
הבוחן מטפל בניירת של הקבוצה הקודמת ומועדון החברים מתכנס שוב.
ב11:30 מגיע הבוחן ונראה כי הוא ״גמור״ באמת קשה לעבוד לבד.
שוב בדיקת תקינה מחדש , רוצה לראות את כל הנירת שוב כולל תשלום מכס. המסמכים מוצגים והוא עובר הלאה.
בשעה 12:00 הוא מכין לי טופס ואומר שעלי להטביע את המספר על המנוע אבל אפשר לעשות טסט ולאחר מכן ניתן רק להעביר לו אישור על הטבעה ללא האופנוע.
יופי.נפרדים מהחברים וממשיכים.
נוסעים למכון טסט, הם מקימים טופס בהתאם לנתוני התקינה ושואלים עוד שאלות כמו משקל הרכב. נדרש תעודת ביטוח ואמצעי זיהוי. מבקשים תעודה של רכב מיושן. הם טועים אבל מה שבטוח הכינותי מראש.
משלמים 35 ₪ וטסט. הבוחן רב עם הרב בוחן ולא רוצה לעבוד. הרב בוחן צועק עליו, ללא הכרעה. הרב בוחן שולח לי משהו אחר. 5 דקות ועברתי טסט. הטבעת מספר על המנוע 170 ₪ וסימתי.
מעמיסים את האופנוע על המוביל וחוזרים הביתה.
אני לא מאמין שזה קרה לי.

- image (1).jpg (125.81 KiB) נצפה 20441 פעמים

- image.jpg (161 KiB) נצפה 20441 פעמים