חתולים נטושים

כל הנושאים שבעולם מלבד אספנות

חתולים נטושים

הודעהעל ידי AKICHU » ש' נובמבר 01, 2008 7:02 pm

אנשים נחמדים ביותר שמו 4 חתלתולים בני שבועיים מתחת לחלון שלי, יומיים הם יללו עד הלילה בלילה ישנו, הערכתי שיש אמא, על מנת לאמת שמתי קערה עם אוכל חתולים, כמובן שהיא נשארה כפי שהיא.
אין לי מושג בחתלתולים, ועוד יותר אני אלרגית אליהם, אבל לא יכולתי להשאירם בחוץ בלילה הקר, נכון לעכשיו הם בדירתי, אחרי שהאכלתי אותם במאמץ רב, כי הם לא בדיוק שיתפו פעולה.

מחר אקח אותם לעמותה תנו לחיות לחיות, כי צער בעלי חיים זו האפשרות האחרונה ביותר.

האם יש למישהו רעיון אחר?
האם מישהו מעונין לאמץ?
1 ג'ינג'י, 1 אפור לבן ושתי נקבות טריקולור

שבוע טוב
אירית
נערך לאחרונה על ידי AKICHU בתאריך א' נובמבר 02, 2008 11:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

הודעהעל ידי Vovka » ש' נובמבר 01, 2008 11:43 pm

אני הייתי לוקח, אבל בעל הדירה לא מרשה. :?
Vovka

הודעהעל ידי AKICHU » א' נובמבר 02, 2008 11:15 pm

כמובן הלילה עבר עם קונצרטים נשנים כל שעה, האכלתי אותם קצת בתקיפות כי הם סרבו, קניתי בטיב טעם, היחיד הפתוח באזור בשבת, חלב שנמהל במים וגבינה לבנה ביצה וקצת דבש.
את העצות קבלתי בפורום חתולים בתפוז.
בבוקר החילותי בסדרת טלפונים עם המון אכזבות, כל עמותה שפניתי אליה סרבה לקבלם, ואז הגעתי למיקי סמו שהסכימה לקבל אותם.
אני בבוקר כבר נזקקתי למשאפים ונראיתי פורחת מתמיד, ונכון לעכשיו אני עדיין כל הזמן שומעת יללות, ומקווה שאין פא איזשהו ריטואל אכזרי, מעבר לכך שלום לי וגם לגורים שהצטרפו לגור נוסף שהיה שם.

עם כל הרצון הטוב, לא יכולתי לגדלם, אני גרה בבנין שרב האנשים בו מבוגרים וגם שאינני מכירה אותם כך שלא היה מצב לבקש ממישהו.

אופי העבודה שלי מצריך העדרויות רבות מהבית לפירקי זמן ארוכים, וזו גם הסיבה שגיליתי רק ביום חמישי שיש גורים, לפי מצבם הירוד הם היו שם לפני כן, כוסית החלב בארגז ""שהאדם הנחמד"" השאיר , החלב הייה מעובש. אני שמחה שמנהלי הביעו אהדה ונתנו לי יום חופשה לטפל בענין

לדעתי יש לחייב כל בעל חיית מחמד לעקר, למעט חיות מחמד גיזעיות להן תנתן האפשרות להתרבות, כי סביר להניח שהגורים לא ינטשו.

למי שלא חשוב שהם יהיו גזעיים, שיאמץ בעל חיים נוסף, אבל זו אני וזו דעתי.

אנשים עושים החלטות יותר משמעותיות כמו לא להביא לעולם ילדים, כי אין ביכולתם להעניק להם את המינימום הנדרש
יש לי דעה מאד מגובשת גם בענין הזה, אבל נכון להיום זו פגיעה בזכות להורות במסגרת זכויות האדם.

את הגורים מסרתי בצירוף תרומה, מה שמיקי עושה בחוותה שווה כל שקל שתרמתי והרבה יותר מזה
http://haverul4.4ourpets.com/

שבוע טוב
אירית
טיפ לחיים : אף פעם אל תטוס בחברת תעופה שטייסיה מאמינים בגלגול נשמות
אושר משמעו: בריאות טובה וזכרון דפוק .
סמל אישי של המשתמש
AKICHU

חזור אל אוף-טופיק

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים