קצת פרטים: האוטו בעל מנוע בנפך 544 סמ"כ, שתי בוכנות, קירור מים, אחורי, והנעה אחורית. וגלגלי 10'!
האוטו הספציפי שלי עמד במשך ה-12 שנים האחרונות על הבלוקים מתחת לבניין, ככה שנשמר יחסית טוב. וזה גם הציל אותו, כנראה, מעיניים של הציידי-ברזל/פרוקים, שהפכו ל"מכת המדינה" בזמן האחרון עם כל המדבקות המעצבנות שלהם! כמובן, שקיימת חלודה, ואפילו לא מעט, בעיקר במקומות המוסתרים כמו בגז' (מקדימה), וכ"ד- אבל אין מה לעשות, בכ"ז אוטו בן כמעט 30!
בפנים האוטו במצב די טוב, מלבד הדשבורד המפוצץ מהשמש. כל ה"חשמל" עובד. מנוע הונע בשבוע שעבר, ונראה עובד בסדר. את ההתנעה הראשונה עשיתי (אחרי, שווידאיתי, שמסתובב חופשי לגמרי ביד ויש שמן) עם ג'ריקן חיצוני ומשאבת דלק ידנית- כל המערכת הדלק המקורית של האוטו סטומה לגמרי, ודורשת ניקויי ייסודי, מה עוד, שבמיכל דלק יש משהו, שפעם היה בנזין, אבל כבר לא ממש זוכר, מתי זה קרה לו!
בקיצור- יש מלא עבודה על האוטו, מקווה, שאחזיר אותו למצב, שאני רוצה לראות אותו- מושלם! בעיניי זו אחת מה"קלאסיקות המודרניות", במיוחד, שמדובר באוטו קטן ומשונה, שהפך להיות נדיר, במיוחד בארץ! וזה קצת "שינוי מרענן" בגודל ה"צעצועים" הרגילים שלי!

[/URL]
[/URL