כן אני זוכרת
אירית
AKICHU כתב:אני מסכימה עם ירון וגם עם צוקי (לשם שינוי) שעיניני מועדון כזה או אחר אינו נוגע לנו, אבל כאשר מדיניות של האחד מתנגשת בהתנהלות של האחר מפריעה לו לתרום בתחומו לקהילה ולביטויו האישי בין אם זה באמצעות משתמש רשמי או משתמש רגיל, כאן זה כן מענינו לדעתי.
כל זמן שפורום אספנות ב-CF מוגדר כפורום רשמי של...., וזה לא סוד שיש הסכם אוטונומיה בין מועדון החמש ל-CF, זכותו המלאה של מועדון החמש לנקוט בכל דרך שיבחר על מנת לשמור על המונופול שהוא דוגל בו בתחום, גם אם זה במחיר של מחיקת הודעות/חסימה/מעקב וכל פעילות בטחונית אחרת.
אמרתי גם שיש גם דברים חיוביים וציינתי חלק מן התרומה של IVC שאחרים אמצו אותה גם.
ושוב לדעתי, לו היה פורום אספנות שייך ל-CF ולא לשום מועדון אחר, אני בטוחה שהדברים היו נראים אחרת
אירית
AKICHU כתב:זאב אני לא הייתי משתמשת בהגדרה הזאת, אני הייתי מגדירה זאת כקישקוש בלבן (של תנובה)
שמע! אז אחד מאתנו שהיה שותף להגדרה הזאת, חשב שזו החלטה נכונה ויכול להיות שהוא עדיין חושב כך, אני חשבתי וחושבת שזה לא שינה מאומה ולכן פתחתי אז את הפורום הזה
בתכלס זה לא עבד מהתחלה מה שכן לא הפסקת לשמוע מהם עד כמה סובלנים הם והציגו לך בכל פעם שמשפט כזה או אחר שנאמר על ידנו, לא הייה שורד ללא החסד שעשו עמנו.
הייתה פה החלטה עתיקה של מנהלי CF לגבי מעמד פורום אספנות כאוטונומיה, אנחנו מבינים קצת יותר היום שהייתה לכך התנגדות מצד כמה מנהלים.
מעצם ההגדרה, זכותו של מועדון החמש לנהל זאת בדרך שהוא מוצא לנכון כפי שגם קורה - למרות ששלומי שם שם איזו הגדרה אומללה כדביק
בתכלס מנהליו כולל התוספת האחרונה ובמיוחד הוא! ממשיכים לנהל את הפורום בצורה מפלה ואחת הדוגמאות היא מחיקת ההודעה על אירוע ה-4 ביולי בגלל שמועדון החמש לא הוזכר בשמו בין המוזמנים לדוגמא, אלא הייה תחת ההגדרה "ומועדונים אחרים" (בשום מקום לא נכתב כמובן שמועדון החמש לא מוזמן)
אחרי ששיניתי את הנוסח חיפשו סיבה אחרת להציק ונמחקו כל ההודעות של "אני מגיע"
בטענה שזה בניגוד לכללי הפורום, יופידו יש להם כסת"ח למרות האוטונומיה שלהם, פה כללי הפורום תופסים
באחת הפעמים נמחקה הודעתו של יו"ר מועדון הווספה - אחרי שאורן הודיע להם ברחל בתנו הקטנה שידיר את אצבעותיו מהפורום שלהם מהרו להחזיר את הודעתו ותרצו את זה בבילבול ומחיקה גורפת של כל ההודעות שהיו
באירוע של מועדון החמש או באירוע דוגמת 50 שנים למיני אף הודעת "אני מגיע" לא נמחקת
על זה כבר לא חלים אותם כללי הפורום
ליל מנוחה ושבוע טוב
אירית
שמר כתב:אז אי אפשר להגיד שעשיתי רק דברים רעים בתור מנהל ב-CF.
V8_וחצי כתב:שמר כתב:אז אי אפשר להגיד שעשיתי רק דברים רעים בתור מנהל ב-CF.
חוץ מאיזה פעם שהכנסת אותי למעקב (אני מקווה שנהנת מכל הדואר זבל ששלחתי לך והיית חייב לקרוא![]()
) בכל זאת יצא ממך משהו טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים