kobyiso כתב:ירון.. אני קורא את התגובות שלך ואני פשוט לא מבין לאן אתה מנסה לחתור?
הרי ברור שאנשים הללו פושעים שפעלו מתוך מועדון החמש ורוב הלקוחות שלהם היו מהחמייש.
הם מכפישים את השם של כל האספנים בארץ באשר הם.
נראה לי שיש פאן מאד מסויים של תקיפה אישית נגד אירית,מה קרה? לא יכול להתמודד איתה אז אתה מנפנף שאין לה רכב?
זה רק הופך את האינטרסים שלה לעזור לחברי IVC יותר טהורים.
מצד שני אני מוכרח לציין את העובדה שמעולם לא ראיתי אותך עם רכב בשום מפגש..
אולי הכל הנפצה?
קובי אתה ממש סנגור.
האנשים ההלו אינם פושעים היות והם לא הורשעו!! ואשמתם לא הוכחה. מעבר לכך חלקם אינם כלל חברים במועדון החמש!! ולמה הם מכפישים מישהו מלבד עצמם?
תקיפה אישית? לי? רק נגד כאלו שמנסים לקבוע כללים מיהו אספן ומה הוא יאסוף - כבר מזמן נטענות טענות שזה כן אספן וההוא איננו מכיוון שרכש רכב בחו"ל ....נו באמת.
ואני דווקא חושב שמבחינת הדיון - אני הצלחתי להעלות טיעונים שלאחרים אין תשובות עליהם, הלא כך?
מעולם לא ראית אותי במפגש עם שום רכב ? מעניין.....במפגש ה-4 ביולי היית ? כי אני דווקא הגעתי עם רכב לא פחות מעניין משלך....ולא רק זאת בשנתיים האחרונות הגעתי עם מספר רב מאד של כלים שונים למפגשי IVC אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.
ואני אשיב גם לרועי ברשותך,
רועי, יש סתירה בדבריך באשר הם מבוססים על הנחות שגויות. אין קשר בין מחיר הרכב (ערכו הכלכלי) לבין ביטוח החובה או אגרת הרישוי. סה"כ הרכב שאתה שיפצת (הגמין) בעמל ידיך יצא מדהים (על זה כולנו מסכימים) האם ערכו הכלכלי (שכיום הינו רב ללא ספק) מסכן את אספני הרכב בארץ באיזושהיא צורה?? אולי נמנע מאנשים לשפץ מכוניות יוקרה בכדי למנוע ניקור עיניים?
למשרד האוצר המצב כיום דווקא מתאים מאד - רכבי האספנות שמיובאים הינם בגדר תחביב, תרבות ובעצם אביזר מותרות - ומכאן שמיסי הייבוא על הרכבים (כמובן עפ"י חוק) הינם הכנסה נאה לאוצר שבוודאי אינו מתנגד אליהם.
לחברות הביטוח כאמור הדבר אינו משנה - שהרי דין ביטוח חובה לרנו 4 כדין ביטוח חובה לרולס רויס פתוחה משנות ה-30. נהפוך הוא הרכבים היקרים שמיובאים נמצאים בסיכון ביטוח חובה נמוך באופן יחסי מעצם הרצון לשמור עליהם ועל ערכם.
כמובן שיכול להיות שמישהו בעל קשרים ינסה לעשות משהו, מתי שהוא בנוגע לשינוי התקנות - בגלל זה אנו כאן, אבל עדיין אין שום שינוי באופק .....מה שיש אלו הם התקפות חסרות רסן על קבוצה מסויימת ועל גוף מסויים שאינן במקום - ועל כך אני לא מוכן לעבור לסדר היום.