על ידי zeev » ו' ספטמבר 03, 2010 10:21 am
ואני רק אוסיף מעט על מה שנכתב , צודק חן , היו הרבה מועדונים, גופים כאלה ואחרים בעיקר של אופנועים בריטיים משנות ה - ,30 אזכיר את המועדון החיפאי עד כמה שאני זוכר של גאנקה ורטנר אשר עוד בשנות ה - 30 נסעו על אופנועים בריטיים ( בעיקר סנבים ) להקיף את העולם , היו מאוחר יותר שועלי שמשון , ובראשית שנות ה - 50 גם אירגנו תחרויות ע"י חיל החינוך של צה"ל ( הייתם מאמינים ) שבין הרוכבים היה גם מיודעינו גדליה אקרשטיין ( נדמה לי זה שם משפחתו בעבר ) היום גדליה ארנון המומחה ל - bmw , היו גם אירועים שאורגנו ע"י אורי אבנרי ושלום כהן ( העולם הזה ) ואיך לא אציין את התחרויות של הצבא הבריטי שאפילו הביאו אופנועים מיוחדים לשם כך, ועוד אירועים שאני אולי כרגע לא זוכר .
אבל , וכאן חברות וחברים בא האבל הגדול , בשנים שאנו דנים בהם לא היה משהו אחר , בשנות ה - 70 בעיקר התחיל טפטוף של אופנועים יפניים לארץ , מי שיכל רכש כזה אבל רבים המשיכו לרכב על האופנועים הברייטיים המסורתיים מחוסר אמצעיים כספיים לשלם את המחיר שאופנוע יפני חדיש עלה אז , מעטים המשיכו בכך בגלל האהבה אליהם , אולי הדמות הציורית אז היה צביקה , שאמנם עבר עם הזמן ל bmw מדגמים שונים , וגם לא מעט רכב על וספה עם סירה ( כך עד היום ). על תקופת האופנועים הבריטיים בישראל החל מ 1918 ( עם החלת המנדט הבריטי על ארץ ישראל ) ועם סיומו בשנת 1948 ( עם ביטול המנדט ) אפשר לכתוב ספר שלם , לכל המחתרות היו אופנועים , ידידנו הקרוב מר שאול ספיר רכב על לא מעט אופנועים כאלה בזמן שירותו בפל"מח ,תמונות אוטנטיות פורסמו בעבר בפורום נכבד זה .
אז זהו , בינתיים תם ולא נשלם , אני בטוח שהמשך יבוא ועוד מישהו יוסיף פרטים וידע , ואולי אפילו יתקן חלק ממה שכתבתי כאן . - זאב