על ידי השושנים » ג' אוקטובר 19, 2010 7:30 pm
בעלי פלטינות כוונו פלטיונותיכם !!!
כזכור אספתי את האופנוע מהמוסך לאחר הטיפול מבלי שנגענו במערכת ההצתה עדיין.
על שולחן הניתוח, (הליפט) האופנוע נישמע מצויין, ואני החלטתי לקחת אותו הביתה סוף סוף.
בסיבוב הבכורה ביחד עם זוגתי, הבחנתי (ביחד עם חצי שכונה) בבאק פיירים בעת הפעולה בפול גז.
החשד הראשוני כמובן נפל על כיוון ההצתה והפלטינה. והאופנוע לא שיחרר את כל הסוסים שבאורווה
במיוחד לא את המהירים שבהם...
היום נגשתי לסגור חשבון אצל יוני אופנועים, ויוני אמר "לא חשבון ולא בטיח, קודם כל בוא ניראה את האופנוע."
כמובן שהמפלץ הועלה על ליפט, יוני עבר שוב על הברקסים, (יקה כבר אמרנו?) ומשם למערכת ההצתה!
ההבחנה הראשונה הפלטינה גמורה/שרופה...בעייה כיוון שלא ניתן כרגע להשיג אחת, והזמנה מאנגליה לוקחת זמן!
הפלטינה פורקה לוטשה ונוקתה משארים, בוצע כיוון וראה איזה פלא המנוע מנגן קצת אחרת (קצת זה דבר יחסי
אבל תיכף נגיע לזה...) עוד משחק קטן לכאן וקצת לשם ויוני כבר יותר מרוצה, (האמת ניראה לי שהוא פשוט נהנה)
וזהו, המוסך נסגר היום באיחור, ועכשיו אישתי תצטרך לחשוב על איזה מאפה טוב לחברה....
את ההבדל הרגשתי כבר בשנייה הראשונה על האוכף, רק תחילת סיבוב בידית הגז והמפלץ מזנק לו כאילו אין מחר,
הופה עכשיו צריך להתרגל מחדש...
בקיצור שוב לא שילמתי ליוני....
הדרך חזרה הביתה כבר היתה יותר עליזה, המפלץ רק מחכה לאות ממני לפרוץ קדימה, הבעיה שבתוך כל צפיפות
התנועה קצת קשה לרסן אותו, וההבדל בניהוג של סופי הווספה, לבהמה השוקלת 240 ק"ג (כן טל בדקתי!) הוא עצום.
ואז זה הגיע, קטע כביש ישר ארוך ופתוח, משיכת בגז צליל צעקה משני האגזוזים, ללא פיצוץ בק-פייר, והבהמה טס
טס כאילו מישהו דחף לו פילפל חריף בישבן...וואוו, עכשיו אני מבין שיש לי 1000 סמ"ק בין הרגליים...נא למחוק חיוכים
אני בניגוד לכם יכול להוכיח את זה!
את החיוך שחזרתי איתו הביתה, אי אפשר להוריד ממני אפילו עם אקונומיקה.
בקיצור פלטינה, כיוון הצתה ויש לכם עדר מסודר של סוסים למשוך את העגלה אל תוותרו-רן